Lincoln Six Echo 84923 #3976 Napisano 10 Września 2017 Dzięki, Master Yoda - coś mi Opera szwankuje - stąd te powielenia. Przepraszam! Już przechodzę na Chrome. Polpora na żywo prezentuje się, IMO, bardzo ciekawie. Szkoda, że cena mniej... Mogę się jeszcze zgodzić, Patryk, że ktoś, kto dłuuuugo zbierał (hihi) na Passata, będzie się targował przy Rolku - ok - ale nie wierzę (a właściwie - z obserwacji, wiem), że ktoś, kto jeździ "Lambo", zwróci uwagę na 1000 euro rabatu. Wyjątki się, być może zdarzają (vide: Radek Sikorski pytający, kto płaci za obiad ), ale ja mówię o regule. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #3977 Napisano 13 Września 2017 (edytowane) Przymierzał kolega, nie ja. Kolega nie jest wielkim pasjonatem zegarków. Ale w końcu kupił jeden z tych na fotkach poniżej. Jak myślicie, który? Gdzie przymierzał te Seiko ? Edytowane 13 Września 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 84923 #3978 Napisano 14 Września 2017 51° 56′ 23″ N, 15° 30′ 18″ E 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafio77 81 #3979 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) Tak się dziś działo jak ktoś ma ochotę to promocja na monaco jubitom Rzeszów Edytowane 15 Września 2017 przez rafio77 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 13241 #3980 Napisano 15 Września 2017 (edytowane) @rafio77 jak Aquaracer? Znalazł nowego właściciela? P.s Ile Monaco? Może być PW Edytowane 15 Września 2017 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafio77 81 #3981 Napisano 15 Września 2017 @rafio77 jak Aquaracer? Znalazł nowego właściciela? P.s Ile Monaco? Może być PWtak kupiłem go :0 choć na zdjęciu wyszedł najgorzej to chyba ze zdenerwowania cena na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8625 #3982 Napisano 21 Września 2017 Nowa AT Blue. Na żywo fajny zegarek, choć bransoleta imo słaba.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170921/f2f677b0f7882bcb601ccdb6708d3853.heic iP7 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6117 #3983 Napisano 21 Września 2017 Ale co konkretnie było nie ok z tą bransoletą? Zmienili coś na gorsze w stosunku do poprzednich modeli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8625 #3984 Napisano 21 Września 2017 Jest cieńsza, lżejsza, z widocznymi odstępami pomiędzy ogniwami. Pierwsze moje wrażenie - taka troszkę tandetna. Poprzednie wersje były imo zdecydowanie lepsze. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1704 #3985 Napisano 21 Września 2017 Jest cieńsza, lżejsza, z widocznymi odstępami pomiędzy ogniwami. Pierwsze moje wrażenie - taka troszkę tandetna. Poprzednie wersje były imo zdecydowanie lepsze. Jestem tego samego zdania Łukasz. Miałem ostatnio możliwość dłuższego obcowania z bransoletami w Moonwatchu z roku 2008 i 2016. Tu również uważam, że ta starsza jest wygodniejsza (środkowe ogniwa są nieco dłuższe, jest trochę lżejsza-w tym przypadku to działa na plus). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8625 #3986 Napisano 21 Września 2017 Tniemy koszty Na plus za to koperta i proporcje zegarka. Mimo 8900 w środku, na ręku to fajny, nie za gruby zegarek. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1828 #3987 Napisano 7 Listopada 2017 W mojej opinii najlepsza odmiana Monaco. Blady "jeansowy" niebieski fajnie zmienia odcienie zależnie od światła. Wysłane z mojego ASUS_Z010D przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #3988 Napisano 9 Listopada 2017 Przyjemnie się go ogląda, ale nie jestem przekonany do posiadania tego modelu. Na pewno nie jako jedyny. 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1828 #3989 Napisano 9 Listopada 2017 Jako jedyny może i nie, ale jako jedyny niebieski to i owszem. ;-) Wysłane z mojego ASUS_Z010D przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 551 #3990 Napisano 16 Listopada 2017 Od dłuższego czasu ciągnie mnie dla odmiany do różowego złota :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1935 #3991 Napisano 18 Listopada 2017 (edytowane) Dzisiejsze przymiarki i wrażenia: 1. Longines BigEye PilotStrasznie mi się podobał na renderach, a na żywo..klapa. Miałem chyba za duże oczekiwania. Koperta fajnie wykonana i szczotkowana, ale największe zarzuty mam do tarczy. Jest...płaska. Brakuje trochę głębi i większej ilości smaczków. 2. Oris Chronoris 40th anniversary WilliamsCałkiem fajny, ale chyba nie za ta cenę. Podobało mi się tez etui z dodatkami, z drugiej strony na minus:- brak logo Oris na tarczy- Brak totalizatora z sekundami- No i ta cena, prawie 15 tys na metce 3. Oris chronorisW tym przypadku spodziewałem się mniej niż na renderach, a na żywo zegarek wygląda bardzo fajnie! Świetny sobor kolorów, ciekawe elementy na tarczy, kształt koperty. Cena tez dużo bardziej racjonalna niż w limitce.Z tych 3 przymiarek, ta najbardziej udana Edytowane 18 Listopada 2017 przez orlis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #3992 Napisano 18 Listopada 2017 Kolor tarczy wole jednak w starszej wersji, układ przycisków na + w nowej Carrera super No to już taki mały koszmarek jedynie pasek fajny 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1828 #3993 Napisano 18 Listopada 2017 (edytowane) Dzisiejsze przymiarki i wrażenia:.... 3. Oris chronorisW tym przypadku spodziewałem się mniej niż na renderach, a na żywo zegarek wygląda bardzo fajnie! Świetny sobor kolorów, ciekawe elementy na tarczy, kształt koperty. Cena tez dużo bardziej racjonalna niż w limitce.Z tych 3 przymiarek, ta najbardziej udana 5A8B84B1-9F12-46C2-BC20-E4448B33FF46.jpegTego Chronorisa chętnie bym zobaczył na żywo. Rendery też wydawały mi się przesadzone ale skoro piszesz, że w realu nie traci na atrakcyjności to pewnie warto go obejrzeć. @dawid82 Widać są dwa obozy. :-) Dla mnie ten "stary" błyszczący, słoneczny czy też żywy niebieski jest piekny. Zegarek z taką tarczą również. Jednak taki odcień niebieskiego kompletnie pozbawia Monaco należytego klimatu retro lat 70-ych. A o to chodzi, przynajmniej według mnie, w tej kosce. Zresztą, to chyba jednak ten sprany jeansowy niebieski jest tak naprawdę tą starą wersją bo, jezeli chodzi o kolorystykę, jest najbardziej zbliżona do oryginału.Ta ceramiczna Carrera faktycznie robi wrażenie. Miałeś może okazje sprawdzić jak wygląda sprawa zakładania do niej innych pasków. Chodzi mi o tę Tag-ową maskownicę. Chociaż z drugiej strony ceramika mocno zawęża pole działania jeżeli chodzi o paski. Wysłane z mojego ASUS_Z010D przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopada 2017 przez PistolPete 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #3994 Napisano 30 Listopada 2017 Pochodziłem ostatnio po sklepach w 3 mieście i w oko wpadły takie egzemplarze (przepraszam za jakość zdjęć- robione kijem od miotły): Cartier Santos 100XLŚwietny zegar, genialnie leży na nadgarstku tylko dyskwalifikuje brak daty (nie zwróciłem na to uwagi wcześniej) Zenith El Primero Chrono 42 mmŚwietnie się układa, na ręku świetna jakość, mechanizm in-house, ale jakoś tak wydaje mi się za duży. Omega FOIS sandwichMoje marzenie od dawna. Ale jak już "ubrałem" to coś nie iskrzy. IWC Inge 3236009No i tu mnie z nóg ścięło. Zawsze mi się inge podobał, takie chłopięce (w sensie rozwoju choroby zegarkowej) marzenie. Wczoraj pierwszy raz go założyłem i to jest miłość od pierwszego wejrzenia. Jakość wykonania genialna, meeeeega wygodny, nigdy nie myślałem, że spodoba mi się zegar z białą (no taką silver white) tarczą a tu patrz. Z informacji w sieci w projekcie maczał palce zarówno Hasek jak i Genta- na duży plus. Tylko niech mnie ktoś proszę przekona, żeby wydać 18k PLNów na zwykłą Etę. Proszę przekonajcie mnie!!! 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #3995 Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) W każdym razie 3573.50.00. Edytowane 30 Listopada 2017 przez pmborek 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #3996 Napisano 30 Listopada 2017 Tylko niech mnie ktoś proszę przekona, żeby wydać 18k PLNów na zwykłą Etę. Proszę przekonajcie mnie!!!Za 18k możesz mieć Omegę AT. Jakieś pytania ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #3997 Napisano 30 Listopada 2017 FOIS coś do siebie nie podobny . 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3998 Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Tylko niech mnie ktoś proszę przekona, żeby wydać 18k PLNów na zwykłą Etę. Proszę przekonajcie mnie!!! Jesli sie zakochałeś to popatrz na to jak na miłość do kobiety Niby wiesz ze ma wady (w tym przypadku ETA) ale jednak kochasz :D Bierz to sobie oględziny zrobię jak sie zobaczymy Aha i ta Omega co pokazałeś to nie FOIS Edytowane 30 Listopada 2017 przez krisp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #3999 Napisano 30 Listopada 2017 Jesli sie zakochałeś to popatrz na to jak na miłość do kobiety Niby wiesz ze ma wady (w tym przypadku ETA) ale jednak kochasz :D Bierz to sobie oględziny zrobię jak sie zobaczymy Aha i ta Omega co pokazałeś to nie FOIS Nie wiem tylko czy na takie porównanie do kobiet jakaś grupa feministek się nie obruszy. Bo co? Jak się nie spodoba to na bazarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #4000 Napisano 30 Listopada 2017 Tylko jednej tych zegarków ma " inhałs"... dla mnie ten Cartier choć genialnie łączy tradycję z nowoczesnością jest za bardzo ostentacyjny, Omega z szafirem zyskuje co prawda na praktyczności ale traci na uroku i kultowości, a ten Inge - cudowny w swej prostocie ale podobno szybko się nudzi. Zenith kultowy, inhałsowy choć nie każdy lubi tę tarczę ( ja nie lubię ). No trudny wybór ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach