tomaliusz 23069 #314401 Napisano 18 Kwietnia 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #314402 Napisano 18 Kwietnia Koledzy, jeśli jeszcze kiedykolwiek będę w chwili słabości utyskiwał na miłego krajowego dystrybutora marek luksusowych... tę ikonę ornitologicznego piękna, to możecie mi wiecie co i wiecie gdzie (a raczej dokąd) dziś jestem Im wdzięczny, dowieźli szybciej niż Wempe, honorowo i z serduszka pozdrawiam. Ps. Leży lepiej niż aquanaut travel time i nautilus 5711. Jak przyklejony, to jest miłość od pierwszego wejrzenia 45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127227 #314403 Napisano 18 Kwietnia 20 minut temu, Trollix napisał(-a): Koledzy, jeśli jeszcze kiedykolwiek będę w chwili słabości utyskiwał na miłego krajowego dystrybutora marek luksusowych... tę ikonę ornitologicznego piękna, to możecie mi wiecie co i wiecie gdzie (a raczej dokąd) dziś jestem Im wdzięczny, dowieźli szybciej niż Wempe, honorowo i z serduszka pozdrawiam. Ps. Leży lepiej niż aquanaut travel time i nautilus 5711. Jak przyklejony, to jest miłość od pierwszego wejrzenia Trudno nie pogratulować. Czy to nowy pomniejszony model? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #314404 Napisano 18 Kwietnia 22 minuty temu, Trollix napisał(-a): Koledzy, jeśli jeszcze kiedykolwiek będę w chwili słabości utyskiwał na miłego krajowego dystrybutora marek luksusowych... tę ikonę ornitologicznego piękna, to możecie mi wiecie co i wiecie gdzie (a raczej dokąd) dziś jestem Im wdzięczny, dowieźli szybciej niż Wempe, honorowo i z serduszka pozdrawiam. Ps. Leży lepiej niż aquanaut travel time i nautilus 5711. Jak przyklejony, to jest miłość od pierwszego wejrzenia Grubo, gratki! 1 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #314405 Napisano 18 Kwietnia 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Trudno nie pogratulować. Czy to nowy pomniejszony model? Merci! Nie, absolutnie nie, to jedyny stalowy model - rzekomo 45. Choć układ koperty powoduje,że nosi się jak royal oak 41 (dużo lepiej przylega niż AP) i jest dużo lepiej wyważony niż santos. A przy tym hiperlekki. Trochę daje feel na nadgarstku dociązonego bulgari octo finissimo. Wszystkie moje obawy były płonne- zamawiałem go w ciemno w dniu premiery. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127227 #314406 Napisano 18 Kwietnia 3 minuty temu, Trollix napisał(-a): Merci! Nie, absolutnie nie, to jedyny stalowy model - rzekomo 45. Choć układ koperty powoduje,że nosi się jak royal oak 41 (dużo lepiej przylega niż AP) i jest dużo lepiej wyważony niż santos. A przy tym hiperlekki. Trochę daje feel na nadgarstku dociązonego bulgari octo finissimo. Wszystkie moje obawy były płonne- zamawiałem go w ciemno w dniu premiery. Widziałem na YT film, że PP zrobił pomniejszony model, stąd pytanie. PP to już "top of the top", więc masz zegarek, który dla mało kogo jest w zasięgu. Koperta i bransoleta z tytanu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #314407 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Widziałem na YT film, że PP zrobił pomniejszony model, stąd pytanie. PP to już "top of the top", więc masz zegarek, który dla mało kogo jest w zasięgu. Koperta i bransoleta z tytanu? Stal,ale -paradoksalnie -moze to byc moj najlżejszy stalowy zegarek.... ma duzo węższy profil niz aquanaut 5164, do którego jestem przywyczajony, jest nautilusowo płaski- to zresztą ten sam system budowy koperty. Ps Thierry Stern powiedzial w slynnym wywiadzie,ze tytan i ceramika,to materialy,z ktorymi nie chce pracować. Edytowane 18 Kwietnia przez Trollix 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127227 #314408 Napisano 18 Kwietnia 12 minut temu, Trollix napisał(-a): Stal,ale -paradoksalnie -moze to byc moj najlżejszy stalowy zegarek.... ma duzo węższy profil niz aquanaut 5164, do którego jestem przywyczajony, jest nautilusowo płaski- to zresztą ten sam system budowy koperty. Ps Thierry Stern powiedzial w slynnym wywiadzie,ze tytan i ceramika,to materialy,z ktorymi nie chce pracować. Jeszcze raz gratuluję zakupu i dzięki za wprowadzenie w temat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heavyweight2712 4549 #314409 Napisano 18 Kwietnia 1 godzinę temu, Trollix napisał(-a): Koledzy, jeśli jeszcze kiedykolwiek będę w chwili słabości utyskiwał na miłego krajowego dystrybutora marek luksusowych... tę ikonę ornitologicznego piękna, to możecie mi wiecie co i wiecie gdzie (a raczej dokąd) dziś jestem Im wdzięczny, dowieźli szybciej niż Wempe, honorowo i z serduszka pozdrawiam. Ps. Leży lepiej niż aquanaut travel time i nautilus 5711. Jak przyklejony, to jest miłość od pierwszego wejrzenia Z całym szacunkiem, ale Ty musisz być bogaty 😁😁😎😎 ale to musi być niesamowite uczucie mieć na nadgarstku taki zegarek 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #314410 Napisano 18 Kwietnia 30 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 27858 #314411 Napisano 19 Kwietnia Tutka 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68794 #314412 Napisano 19 Kwietnia 33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17653 #314413 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia przez beriam 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6248 #314414 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Żeby bestia sikora nie zwinęła ... Papug i małp opór, ale z zającem krucho. Edytowane 19 Kwietnia przez mroova 38 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uhrenfreund 2176 #314415 Napisano 19 Kwietnia 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62629 #314416 Napisano 19 Kwietnia 🤗🤗🤗 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 51786 #314417 Napisano 19 Kwietnia Wesołych świąt 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #314418 Napisano 19 Kwietnia 31 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokeszka 5718 #314419 Napisano 19 Kwietnia 34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127227 #314420 Napisano 19 Kwietnia 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 47454 #314421 Napisano 19 Kwietnia 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6694 #314422 Napisano 19 Kwietnia 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidM86 1703 #314423 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Ebel Sport Classic XL z 1999 roku. Kolekcja sygnowana przez Harrison Ford. Udanego wypoczynku! Edytowane 19 Kwietnia przez DawidM86 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 37168 #314424 Napisano 19 Kwietnia 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 19883 #314425 Napisano 19 Kwietnia 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach