tommly 12510 #15176 Napisano 21 Września 2016 Mam automata i samochód z tradycyjną skrzynią i często zmieniam je w ciągu dnia, ale nie mam żadnego problemu z przypadkowym wciskaniem hamulca zamiast sprzęgła, czy tym podobnymi "pomyłkami". Ale faktem jest, że w automacie używam tylko jednej nogi Kwestia przyzwyczajenia. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15177 Napisano 22 Września 2016 (edytowane) I to jest właściwy kierunek!!!Tylko się nie wybierz nią w Alpy, bo potem będziesz cały rok tęsknić... Piękną masz tą Mazdę, a krajobraz urokliwy. Już mi serce szybciej bije od rana bez kawy Będę nad nią myślał Edytowane 22 Września 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22616 #15178 Napisano 22 Września 2016 Od tego szybciej serce bije i d...a się sciskaA w związku z tym,że Mitsu zakończyło produkcję i nie wiadomo czy będzie następne Evo ten zaczyna nabierać wartości kolekcjonerskiej ,zwłaszcza w takiej dobrej formie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #15179 Napisano 22 Września 2016 (edytowane) Koniec sezonu Ktoś mi napisał na FB, że najpierw powinienem w chatę zainwestować... Edytowane 22 Września 2016 przez primabaleron 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #15180 Napisano 22 Września 2016 Rauno Aaltonen, Timo Makinen czy Ari Vatanen mają inne zdanie Wiem wiem - oni sportowoOni po pierwsze nie automatem a w sporcie hamowowanie lewa ma inny cel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4796 #15181 Napisano 22 Września 2016 Bartek: Wiem wiem - oni sportowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #15182 Napisano 22 Września 2016 (edytowane) Koniec sezonu Ktoś mi napisał na FB, że najpierw powinienem w chatę zainwestować...Cacko, zreszta z tego co kojarze to chyba nie jedyny taki Twoj, bo wczesniej pokazywales chyba coupe. Idealnie wpisuje sie w epoke Twojej kolekcji enicarow EditZ tym domem to takie troche czepianie sie. Chalupa tez jest cabrio. No moze przed zima warto by troche okna uszczelnic, bo przeciagi sa niezdrowe Edytowane 22 Września 2016 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15183 Napisano 22 Września 2016 (edytowane) Chata może w średnim stanie, ale za to jaka powierzchnia. Meśkiem można po niej śmigać No i z cegły - to się liczy Edytowane 22 Września 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #15184 Napisano 22 Września 2016 Jedni hamują lewą nogą. Inni hamują prawą podnosząc ją. Kolejni hamują prawą przekręcając na pięcie bez odrywania stopy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12510 #15185 Napisano 22 Września 2016 Yhmmm, a jeszcze inni komuś z tyłu w kufrze 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #15186 Napisano 22 Września 2016 Nie da się ukryć . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #15187 Napisano 22 Września 2016 (edytowane) Ciekawe kto chciałby kupić takie auto? Na części? http://allegro.pl/rolls-royce-ghost-2015-6-powodz-i6482362516.html Cena ok 1/3 nowego, auto byłoby w zasadzie nowe, gdyby nie powódź... Edytowane 22 Września 2016 przez StaryWilk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #15188 Napisano 22 Września 2016 wisi na alledrogo już z rok chyba... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #15189 Napisano 22 Września 2016 (edytowane) Koniec sezonu Ktoś mi napisał na FB, że najpierw powinienem w chatę zainwestować...Graty! Jeździłem przez kilka lat na co dzień 107 ką ale z końca produkcji - wypas wózek. Aż mi się łezka zakręciła. Edytowane 22 Września 2016 przez Prezesso79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiem 293 #15190 Napisano 23 Września 2016 (edytowane) A u mnie pod firmą od rana wyje jakieś auto i nikt go nie wyłącza. Zaraz mi łeb pęknie Edytowane 23 Września 2016 przez Osiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #15191 Napisano 23 Września 2016 no właśnie ciekawe ile by musiał kosztować, żeby ktoś się skusił. Ciekawe ile by kosztowało doprowadzenie do stanu używalności możliwie niskim kosztem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 452 #15192 Napisano 23 Września 2016 Gyby byl tańszy kupiłbym go jako element małej architektury i postawił przed domem. Zawsze chciałem mieć coś takiego. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #15193 Napisano 23 Września 2016 yhy, "RR" i "możliwie niskim kosztem" blache Heniek wyklepie w stodole ale jak przyjdzie wymienić jakieś podzespoły w zawieszeniu itd to tanio na pewno nie będzie. Jako pomnik przed domem na pewno się nada i chyba tylko na to żeby to auto jeszcze jeździło to musiałby się znaleźć jakiś zakręcony drifter z kasą ale latać bokiem taką landarą, no nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #15194 Napisano 23 Września 2016 yhy, "RR" i "możliwie niskim kosztem" blache Heniek wyklepie w stodole ale jak przyjdzie wymienić jakieś podzespoły w zawieszeniu itd to tanio na pewno nie będzie. Jako pomnik przed domem na pewno się nada i chyba tylko na to żeby to auto jeszcze jeździło to musiałby się znaleźć jakiś zakręcony drifter z kasą ale latać bokiem taką landarą, no nie wiem już sporo używanych części się pojawia na aukcjach, niekoniecznie w Polsce, sporo techniki pasuje z bmw 760Li. Gorzej w tym wypadku, że to model poliftowy...przykładowo amorki pneumatyczne za 3000 zł/szt się kupi: http://allegro.pl/rolls-royce-ghost-amortyzator-4054001-gw-100-ok-i6328073892.htmlhttp://allegro.pl/amortyzator-przod-rolls-royce-ghost-gwa-i6430523617.html Oczywiście nie mam na myśli tanio - za pół darmo. I nie piszę tego, żeby siebie/ kogoś przekonać do zakupu, tylko jako ciekawostka - w temacie pogadajmy o samochodach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #15195 Napisano 23 Września 2016 Wiadomo, że jakiś rynek używek będzie ale nie wiem kto ładowałby się w gruza za pół miliona zł. Z drugiej strony żyjemy w kraju, który potrafi zaskoczyć ale skoro wisi od roku to chyba nie aż tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #15196 Napisano 23 Września 2016 (edytowane) Problemem tego auta jest zalana elektronika, być może również woda w automacie, choć tam pewnie będzie jakaś w miarę typowa skrzynia ZF-a...Ciekawe czy przy 80 cm woda wlała się do silnika... W Poznaniu widuję trzy takie cacuszka, także autko dość popularne Edytowane 23 Września 2016 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #15197 Napisano 23 Września 2016 do silnika nie powinna się wlać bo którędy. Jak nie był odpalony to wody nie zaciągnął, poza tym nawet jakby zdrowo zaciągnął to raczej teraz już nie odpali a z elektroniką to nawet w niezalanych autach dzieją się cyrki, jak w tym RR przyjdzie po omacku wymieniać jakieś moduły itd to krzyżyk na drogę o korozji już lepiej nie mówić. Za 10 tys wezmę RR widziałem kiedyś nawet w Częstochowie więc marka podupada 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #15198 Napisano 23 Września 2016 (edytowane) Graty!Jeździłem przez kilka lat na co dzień 107 ką ale z końca produkcji - wypas wózek.Aż mi się łezka zakręciła. Jeżdżę już 15 lat (popatrz na tablicę rej. ), ale od święta Edytowane 23 Września 2016 przez primabaleron 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #15199 Napisano 23 Września 2016 No to tym bardziej gratuluję! Ja swojego sprzedałem jakieś 10 lat temu... za grosze. Myślałem, żeby odkupić ale teraz ciężko dobry trafić i drogie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg 23 #15200 Napisano 23 Września 2016 Sprzedawca RR może skontaktować się z Gas Monkey Garage to są magicy reaktywacji . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach