Autor1984 12958 #37601 Napisano 27 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, SzefSzefow napisał(-a): Bum tara bum…! Tylko prosze sie nie smiac z koloru i bobrzych zebow! Brum Mrau Wrum Przede wszystkim ogromne gratulacje, bezpiecznego użytkowania życzę. Sądzę, że uśmiech nie będzie Ci schodził z twarzy BMW to zawsze dobry wybór, dla mnie jedna z najlepiej prowadzących się marek samochodowych na Świecie, a objeździłem ich już trochę. I teraz zasadnicze pytanie Pawle. Wybrałeś ośkę, czy X ? Edytowane 27 Października 2022 przez Autor1984 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4808 #37602 Napisano 27 Października 2022 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Bum tara bum…! Tylko prosze sie nie smiac z koloru i bobrzych zebow! Gratki autka dla żony!👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79710 #37603 Napisano 27 Października 2022 Nowe Giulia i Stelvio. Giulia zawsze była fajna, ale to Stelvio naprawdę mi się teraz podoba! 7 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1655 #37604 Napisano 27 Października 2022 3 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Bum tara bum…! Tylko prosze sie nie smiac z koloru i bobrzych zebow! Gratuluję👍🏼 Czemu nie wybrałeś emblemat na 50 lecia M ? pasowałby do koloru . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3003 #37605 Napisano 27 Października 2022 3 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): 🤣 Co to za kolor! I te bobrze zęby! Swinia! 😂 3 godziny temu, Balansujący Na Osi napisał(-a): Czyli trafiłem Napisałem kiedyś że pewnie będzie jakieś M. 3 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Brum Mrau Wrum Przede wszystkim ogromne gratulacje, bezpiecznego użytkowania życzę. Sądzę, że uśmiech nie będzie Ci schodził z twarzy BMW to zawsze dobry wybór, dla mnie jedna z najlepiej prowadzących się marek samochodowych na Świecie, a objeździłem ich już trochę. I teraz zasadnicze pytanie Pawle. Wybrałeś ośkę, czy X ? 1 godzinę temu, facecik napisał(-a): Gratki autka dla żony!👍 1 minutę temu, Krakus1 napisał(-a): Gratuluję👍🏼 Czemu nie wybrałeś emblemat na 50 lecia M ? pasowałby do koloru . Nie, nie... gdzie by mnie bylo stac na taki samochod. To nie moj... a pozyczony, wiec nie ma czego gratulowac 😉 oczywiscie Xdrive 1 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70665 #37606 Napisano 27 Października 2022 9 minut temu, SzefSzefow napisał(-a): Swinia! 😂 Nie, nie... gdzie by mnie bylo stac na taki samochod. To nie moj... a pozyczony, wiec nie ma czego gratulowac 😉 oczywiscie Xdrive Z wypożyczalni, czy od majętnej pani? 😜 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12513 #37607 Napisano 27 Października 2022 23 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Z wypożyczalni, czy od majętnej pani? 😜 Od sąsiadki z posiadłością 3 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3003 #37608 Napisano 28 Października 2022 11 godzin temu, mario1971 napisał(-a): Z wypożyczalni, czy od majętnej pani? 😜 A gdzie ja bym pieniadze w wypozyczalniach przepuszczal 😂 10 godzin temu, tommly napisał(-a): Od sąsiadki z posiadłością 🤭 🤫 😜 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2999 #37609 Napisano 28 Października 2022 (edytowane) 17 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Ja swoją się nie zachwycam, ale używam. Zachwyty (dowolną marką) pozostawiam maniakom motoryzacji. ProCeed GT z automatem daje mi wystarczający komfort jazdy. Ciekawi mnie jakie to samochody do 150k Ciebie zachwycają. Oczywiście nie chodzi mnie o używki w stylu Porsche 10 letnie etc.? Jeśli nowe to żadne. Jeszcze z 3 lata temu można było coś wskazać. Obecnie nawet kompaktowe hot hatche zamawiane do produkcji startują tak realnie od 170-180k po rabacie, MX5 niewiele taniej, nie mówiąc już o mocniejszych RWD czy AWD. Portal otomoto.pl (przy filtrach: benzyna, automat, nowe, cena do 160k zł, moc od 200 KM) wypluwa raptem kilkanaście pozycji aut z placu i są to: VW Polo GTI i Proceed. 😉 https://www.otomoto.pl/osobowe/nowe/od-2022?search[filter_enum_fuel_type]=petrol&search[filter_enum_gearbox]=automatic&search[filter_float_engine_power%3Afrom]=200&search[filter_float_price%3Ato]=160000&search[advanced_search_expanded]=true Edytowane 28 Października 2022 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1159 #37610 Napisano 28 Października 2022 Oto jest właśnie kierunek zmian dzisiejszej motoryzacji. Wszystko oczywiście dla naszego dobra. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43325 #37611 Napisano 28 Października 2022 20 godzin temu, StaryWilk napisał(-a): Wg mnie nie są zbyt podobne. No coś Ty. Przecież są identyczne. 38 minut temu, memento mori napisał(-a): ... Obecnie nawet kompaktowe hot hatche zamawiane do produkcji startują tak realnie od 170-180k po rabacie, MX5 niewiele taniej ... Mazdy taniej nie kupisz. Jak konfigurowałem ją dwa tygodnie temu to wyszło 181 700 pln. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3003 #37612 Napisano 28 Października 2022 W dniu 27.10.2022 o 09:34, ZawszeKwadrat napisał(-a): Myslalem, ze mam szczescie i DBXa spotkałem na drodze, ale jak podjechałem bliżej, to sie okazalo ze to jakas elektryczna Kia. Jestem i tak po wrażeniem jak dobrze to auto w tej zieleni wyglądało. Az musialem je zestawić obok siebie żeby spojrzeć na proporcje i linie - z lekkim tuningiem ta Kia ma spory potencjał jak na Suva. Chyba nie przez przypadek te Kie w tej zieleni wypuszczaja DBX na zywca jest jeszcze brzydszy niz na zdjeciach. O Kii EV6 i H. ioniq sie nawet wypowiadac nie bede... bo chyba przed rozpoczeciem produkcji ktos nacisnal przycisk: scale 120% 😂 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #37613 Napisano 28 Października 2022 56 minut temu, Dorian06 napisał(-a): No coś Ty. Przecież są identyczne. Mazdy taniej nie kupisz. Jak konfigurowałem ją dwa tygodnie temu to wyszło 181 700 pln. Przed chwilą skonfigurowałem MX5 z 2.0l za 140900zł. Dziwne swoją drogą, że nie ma w konfiguratorze nawet dostępnego silnika 1,5l 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43325 #37614 Napisano 28 Października 2022 Mam wycenę na mailu. Mazda nie oferuje w Polsce innego silnika do MX5. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #37615 Napisano 28 Października 2022 6 minut temu, Dorian06 napisał(-a): Mam wycenę na mailu. Mazda nie oferuje w Polsce innego silnika do MX5. To ciekawe z tym silnikiem. W każdym razie tutaj masz link do konfiguracji z ceną podaną przeze mnie: https://www.mazda.pl/skonfiguruj/4NANVR9GZT/ Pozostaje jeszcze sporo kasy na inny kolor czy jakieś tam inne dodatki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43325 #37616 Napisano 28 Października 2022 (edytowane) Ja chciałem kupić z twardym dachem, automat, bez skóry i najszybszą (czerwoną). Wszystkie wymienione powyżej elementy wiążą się z dopłatami. Wychodzi 181 700 pln. Czas oczekiwania to najwcześniej marzec 2023r. To było na początku października. Teraz nie wiem jaki czas oczekiwania. Edytowane 28 Października 2022 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #37617 Napisano 28 Października 2022 No to już wiesz, że się da W każdym razie jeśli nowe ekscytujące poniżej 150k pln to stawiałbym właśnie na MX5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 710 #37618 Napisano 28 Października 2022 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): DBX na zywca jest jeszcze brzydszy niz na zdjeciach. O Kii EV6 i H. ioniq sie nawet wypowiadac nie bede... bo chyba przed rozpoczeciem produkcji ktos nacisnal przycisk: scale 120% 😂 Masz na myśli Ioniq 6? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #37619 Napisano 28 Października 2022 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): DBX na zywca jest jeszcze brzydszy niz na zdjeciach. O Kii EV6 i H. ioniq sie nawet wypowiadac nie bede... bo chyba przed rozpoczeciem produkcji ktos nacisnal przycisk: scale 120% 😂 Ja na to patrze raczej przez pryzmat tego jak egzotyczne jest auto... a zobaczyc DBX w PL to nie jest cos co sie zdarza jakos czesto Zreszta zobaczyc jakies egzotyczne auto nawet bedac w dluzszej podrozy nie jest latwo. Ostatnio na trasie 400km jedyne co mi mignelo, to jakas 911-tka i oczojebna zielona X5M. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #37620 Napisano 28 Października 2022 zależy co nazywamy "egzotykiem". Czy X5M? Raczej tak ale jego "brat bliźniak" czyli M50d to nie jest aż tak rzadki widok. W mojej okolicy jest kilka X5, X6 i X7 M50d. M50d to chyba ulubiona wersja wszystkich prezesów, przynajmniej tych z mojej okolicy. Robią wow ale do egzotyka w stylu DBX czy Bentaygi im daleko. Urus - egzotyk, Q8 - kolejny brat-bliźniak z nieprawego łoża - mam wrażenie, że chyba je rozdawali na jakimś kiermaszu, tyle ich jeździ. I wszystkim się spieszy, zabudowany, podwójna ciągła a oni gniotą i gniotą... no chyba że w Q8 gaz działa 0/1 co do bliźniaków ///M i Md 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 142487 #37621 Napisano 28 Października 2022 3 godziny temu, pechagto napisał(-a): No to już wiesz, że się da W każdym razie jeśli nowe ekscytujące poniżej 150k pln to stawiałbym właśnie na MX5 Niby fajny, ale 200 kuni ni ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZawszeKwadrat 227 #37622 Napisano 28 Października 2022 3 godziny temu, trollu napisał(-a): zależy co nazywamy "egzotykiem". Czy X5M? Raczej tak ale jego "brat bliźniak" czyli M50d to nie jest aż tak rzadki widok. W mojej okolicy jest kilka X5, X6 i X7 M50d. M50d to chyba ulubiona wersja wszystkich prezesów, przynajmniej tych z mojej okolicy. Jak wychodze na spacer w UK, to niemal zawsze jakiegos Jaga czy Astona zobacze, nie musza to byc mega drogie fury, ot wystarczy, ze beda nie family-friendly A tutaj w PL to juz nie jest taka latwa sprawa. Ot kilka aut, ktore ostatnio kolo domu widzialem i kazde jest warte obejrzenia sie: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 753 #37623 Napisano 28 Października 2022 (edytowane) Auto kupili, na garaż brakło to stoją pod chmurą Ale chyba mam jakiegoś farta bo dzisiaj na małej wycieczce rowerowej z kumplami, na małej wsi pod sklepem widziałem ciemnozielonego Urusa. Foty nie mam bo prawie szofer wysiadał a ja goniłem za kumplem foto z zielonym XKR - przed nim stoi chyba większy rodzyn felga w GranCabrio zdrowo obgryziona Edytowane 28 Października 2022 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43325 #37624 Napisano 28 Października 2022 9 godzin temu, pechagto napisał(-a): No to już wiesz, że się da ... Zawsze można. Jednak jak skonfigurujesz auto pod siebie to okazuje się, że parędziesiąt tyś trzeba dopłacić. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 79710 #37625 Napisano 28 Października 2022 Ten wozik był kiedyś własnością niejakiego Franka Sinatry. 9 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach