Paulus57 128370 #50401 Napisano 9 Października 24 minuty temu, Autor1984 napisał(-a): Bąka poniosło, ale wyrwać kolumnę... Sensacja dobrze się sprzedaje, choć może mieć problem z recenzowaniem Omody w przyszłości. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3882 #50402 Napisano 9 Października Jakiś fejur to musi być. Zakładając nawet, że zapomnieli dokręcić koło kierownicy do wałka to po wyrwaniu tego koła z osłonami powinien być widoczny wałek wychodzący z deski. A ja go tam nie widzę. Jakby się w jakiś cudowny sposób rozłączyło na krzyżakach to wtedy wałek powinien wystawać z obudowy.P.S. No chyba, że w Omodzie zaszli już tak daleko, że wprowadzili steer-by-wire 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11086 #50403 Napisano 9 Października 6 minut temu, alleck napisał(-a): Jakiś fejur to musi być. Zakładając nawet, że zapomnieli dokręcić koło kierownicy do wałka to po wyrwaniu tego koła z osłonami powinien być widoczny wałek wychodzący z deski. A ja go tam nie widzę. Jakby się w jakiś cudowny sposób rozłączyło na krzyżakach to wtedy wałek powinien wystawać z obudowy. P.S. No chyba, że w Omodzie zaszli już tak daleko, że wprowadzili steer-by-wire Nie ma. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20405 #50404 Napisano Niedziela o 09:12 Evelinka w nowej sukience uszytej przez krawca z Gdyni 😁- aplikatorzy.pl 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #50405 Napisano Niedziela o 15:36 Widzieliście tablet w nowym Q3? Bajka, w aucie za takie pieniądze nawet się cały ekran nie wyświetla. Sama tafla jest spora, ale obraz wyświetlany jest na bardzo wąskim, rozciągniętym pasku, grafika jest bardzo minimalistyczna, a plastikowa ramka wokół zauważalnie za szeroka (i nie ma żadnego zastosowania). Brawo Audi! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 292 #50406 Napisano Niedziela o 18:03 Pewnie w abonamencie będzie "unlock full screen" 🤭 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49590 #50407 Napisano Niedziela o 19:44 10 hours ago, loco50 said: Evelinka Niezła wariatka🔥… przednia maszyna, zazdraszczam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #50408 Napisano Poniedziałek o 05:47 Tak jak jeszcze rozumiem dlaczego ten za kierownicą jest wąski, bo nie raz kierownica zasłaniała mi to co dzieje się na ekranie przede mną, to robić to na tej jednej dużej tafli to jakieś nieporozumienie. Tragicznie to wygląda. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christ0ff 1551 #50409 Napisano Poniedziałek o 06:28 Nie wiem czy bardziej tragicznie wygląda to w Audi, czy np. w elektycznym Renault 5 gdzie wstawili chlebak ze smartfonem. Takie czasy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #50410 Napisano Poniedziałek o 06:57 W Renault zrobili to żeby ludzie gadali, umówmy się, raczej nikt z tego nie skorzysta i jest to gadżet na klipsie. Chociaż tam też popłynęli z ekranem, bo zrobili po prostu pustą przestrzeń w "tafli" i wstawili tam coś co wygląda jak przerośnięty smarphone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #50411 Napisano Poniedziałek o 07:43 Audi w Q3 poszło po kosztach. Zamiast zrobić dwa ekrany zamontowali jeden. W przypadku widocznym na zdjęciu, to ten po lewej powinien mniejszy i zabudowany w desce rozdzielczej, drugi jak nawigacja. W tej chwili, ten po lewej wygląda jak by nie domagał. No chyba że to jest jakiś tryb typu focus i jest możliwość aby zajmował cały ekran. Jak nie to słabo. Mi osobiście nie podoba ekran bez zabudowanego tyłu. Czyli tak jak by ktoś postawił tablet na boku. Mam obawy, że można przez przypadek chwycić za niego i wyłamać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #50412 Napisano Poniedziałek o 07:45 Dacia Hipster to juz w ogole nie ma nic 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1568 #50413 Napisano Poniedziałek o 18:44 ja jestem z pokolenia X , gdzie pojedynek Lancer EVO VS Impreza WRX STI był zawsze obecny podczas każdej dyskusji motoryzacyjnej ❤️ 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4609 #50414 Napisano Poniedziałek o 19:09 (edytowane) 37 minut temu, Krakus1 napisał(-a): ja jestem z pokolenia X , gdzie pojedynek Lancer EVO VS Impreza WRX STI był zawsze obecny podczas każdej dyskusji motoryzacyjnej ❤️ Ale wtedy to raczej nie to Evo tylko VI/VII i najlepiej TME ( Tommi Makinen Edition ) Przypomniało mi się jak za młodu byłem na jakiejś wystawie samochodowej i tam stało kosmiczne EVO VI a obok chodziły przepiękne hostessy, sam nie wiem do czego się wtedy bardziej śliniłem... Edytowane Poniedziałek o 19:23 przez Bugs 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20405 #50415 Napisano Poniedziałek o 20:08 Moja Evelinka jest z 2009 więc też już dawno wyszła z fabryki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1568 #50416 Napisano Wtorek o 03:20 8 godzin temu, Bugs napisał(-a): Ale wtedy to raczej nie to Evo tylko VI/VII i najlepiej TME ( Tommi Makinen Edition ) Przypomniało mi się jak za młodu byłem na jakiejś wystawie samochodowej i tam stało kosmiczne EVO VI a obok chodziły przepiękne hostessy, sam nie wiem do czego się wtedy bardziej śliniłem... Każda generacja tych pięknych aut wywołała ogromne emocje , ja zawsze kibicowałem Evo , choć ani w jednym ani w drugim nie siedziałem 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 719 #50417 Napisano Wtorek o 07:05 https://www.money.pl/gospodarka/pozar-elektryka-w-chinach-drzwi-nie-otworzyly-sie-po-wypadku-akcje-runely-7210537011440576a.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20405 #50418 Napisano Wtorek o 11:52 VID-20251014-WA0002.mp4 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41566 #50419 Napisano Wtorek o 19:54 W dniu 13.10.2025 o 21:09, Bugs napisał(-a): Ale wtedy to raczej nie to Evo tylko VI/VII i najlepiej TME ( Tommi Makinen Edition ) Przypomniało mi się jak za młodu byłem na jakiejś wystawie samochodowej i tam stało kosmiczne EVO VI a obok chodziły przepiękne hostessy, sam nie wiem do czego się wtedy bardziej śliniłem... Była zamienne Mitsubishi Carisma GT EVO. Właściciele ich naklejali Lancer, bo prestiż był większy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71284 #50420 Napisano wczoraj o 20:14 Nowe Tonale. Podoba mi się. 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71284 #50421 Napisano 5 godzin temu Zaczynają krążyć wideo po YT. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71284 #50422 Napisano 1 godzinę temu I jeszcze czarna czerń. 😉 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41566 #50423 Napisano 1 godzinę temu Czerwona czerwień ciekawsza. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 301 #50424 Napisano 6 minut temu https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/toyota-ma-nowa-marke-century-jest-pozycjonowane-jeszcze-wyzej-niz-lexus/enk9vmk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach