Paulus57 145634 #51226 Napisano 12 Marca 6 minut temu, beniowski napisał(-a): U mnie na domofonach wszędzie nazwiska p, nikt się GDPR (RODO) nie przejmuje I to jest normalne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hells 31 #51227 Napisano 12 Marca (edytowane) kontynuując myśl klasyka: RODO-SRODO Edytowane 12 Marca przez hells 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81499 #51228 Napisano 12 Marca ssstwitter.com_1773335118354.mp4 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73056 #51229 Napisano 12 Marca (edytowane) 😁😁😁 To nie jest Ai .https://youtu.be/i4bAF-y4OiA?is=K9zeTLcuByz8HhxM Edytowane 12 Marca przez TomcioMiki 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 1863 #51230 Napisano 12 Marca 22 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): 😁😁😁 To nie jest Ai. Z tego co doczytałem na razie to prototyp, ale nie wykluczają produkcji seryjnej. Na weekendowy wypad w męskim gronie w nieco trudniejszy teren mógłby być 😁😁 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43649 #51231 Napisano 12 Marca Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): ssstwitter.com_1773335118354.mp4 2.85 MB · 0 pobrań Co byś wybrał ❓️🤔 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 73056 #51232 Napisano 12 Marca 46 minut temu, Markol napisał(-a): Z tego co doczytałem na razie to prototyp, ale nie wykluczają produkcji seryjnej. Na weekendowy wypad w męskim gronie w nieco trudniejszy teren mógłby być 😁😁 😁 Ja to i po miejskiej dżungli bym cisnął, reszta z respektem by się oglądała 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50314 #51233 Napisano 12 Marca Dzisiaj widziałem takiego Grenadier’a pod salonem Kahn Design… jeździłbym takim Chelsea Tractor’em 🔥 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 758 #51234 Napisano 12 Marca jakiś czas temu widziałem grafikę z porównaniem ilości ECU w samochodach terenowych - INEOS - 8szt, Defender chyba 15, była jeszcze Gelenda i Land Cruiser, nie pamiętam dokładnych liczb ale w MB 115 a Toyota jakoś 180. Nie weryfikowałem czy to prawda i oczywiście nie oznacza to, że od razu wszystko musi się zepsuć ale w INEOSie podobno warto mieć pod ręką komputer do kasowania błędów, to chyba przez DNA BMW 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8097 #51235 Napisano 12 Marca 2 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): ssstwitter.com_1773335118354.mp4 2.85 MB · 0 pobrań To ten Xiaomi, w ktorym kilku kierowcow splonelo, bo drzwi sie po wypadku nie otwieraly? To ja poprosze to wolniejsze Ferrari jednak. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5473 #51236 Napisano 12 Marca 13 hours ago, tommly said: Oceny oczywiście zawsze sprawdzam i tak jak mówisz, w przypadku wielosezonu, chyba faktycznie lepsza opcja to kupić jakiejś "znanej marki", choć teraz to się tak wymieszało, że szok. Zdecydowanie, testy i znana marka. Z dobrodziejstwem inwentarza dostałem Goodyear Vector 4Seasons. Jeżdziły głównie po mieście plus kilka kursów w lecie do Chorwacji. Incydentalnych wycieczek po mokrych łąkach z przyczepą czy po śniegu nie liczę. Przejechałem jakieś 60k km i w sumie nadal nie wiem czy mam ABS zatem trakcja ok. Teraz zużywam kolejny komplet, choć na poważniejszą zimę planuję jednak kupić komplet kół z zimówkami. Głośność? Zwiększony prześwit i geometria kiosku ruchu bardziej dają o sobie znać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6089 #51237 Napisano 12 Marca 🫣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12789 #51238 Napisano 12 Marca 49 minut temu, Valygaar napisał(-a): 🫣 No ładnie, grubo. To do oklejenia, czy wygłuszenie również? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6089 #51239 Napisano 12 Marca 19 minut temu, tommly napisał(-a): No ładnie, grubo. To do oklejenia, czy wygłuszenie również? Wygłuszenie w tym modelu, jeszcze wersji bez dachu mijałoby się z celem Będzie upgrade wnętrza w kierunku GTS/Spyder. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 363 #51240 Napisano 13 Marca 7 godzin temu, Valygaar napisał(-a): Wygłuszenie w tym modelu, jeszcze wersji bez dachu mijałoby się z celem Będzie upgrade wnętrza w kierunku GTS/Spyder. Poproszę o zdjęcia przed i po 🔥 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12789 #51241 Napisano 13 Marca W dniu 11.03.2026 o 20:10, Autor1984 napisał(-a): Ja z kolei zmieniam sezonowo i utwierdzam się w przekonaniu, że to dobry kierunek. Dziś zdałem po dwóch tygodniach E-klasę, która była na wielosezonowych Conti (chyba Allseason Contact) i jednak nie trzymają tak dobrze jak porządne opony letnie. Ale w tym przypadku, czyli przy jeździe głównie po mieście, pewnie kupiłbym coś budżetowego, Tomku. Może jakieś Nexen? Aktualizacja. Będą jednak znowu 2 komplety: letnie i zimówki Chyba zdrowy rozsądek wygrał. 3 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12353 #51242 Napisano 15 Marca 😅🤣😂 https://www.instagram.com/reel/DVzEnx-EhKX/?igsh=ZjV6Mm9jMWE2eXB2 2 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8097 #51243 Napisano Poniedziałek o 12:02 (edytowane) Edytowane Poniedziałek o 15:29 przez cordi7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8097 #51244 Napisano Wtorek o 09:25 Pozar w burdelu w Porsche - ciag dalszy. Porsche mialoby pracowac nad rama pomocnicza i struktura usztywniajaca, ktora ma zastepowac pakiet baterii - co mialoby umozliwic montowanie silnika spalinowego. Pachnie niestety kompromisem, ktory wplynie ostatecznie na auto ... ja zupelnie nie rozumiem, czemu od poczatku nie projektowali tej platformy jako dual EV / ICE - tak jak zrobil to np. Mercedes z najnowszym CLA. Wizualizacje to raczej interpretacja zdjec zamaskowanych aut testowanych na drogach i torach ale musze przyznac, ze auto prezentuje sie atrakcyjnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam53 312 #51245 Napisano Wtorek o 10:35 Zapewne właśnie dlatego że wersja ICE wymaga dodatkowych wzmocnień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8097 #51246 Napisano Wtorek o 11:40 Battery pack był integralną częścią nadwozia, zwiększając sztywność - więc nie da się go po prostu wyjąć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 13132 #51247 Napisano Wtorek o 13:52 Pierwszy raz... 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9402 #51248 Napisano Wtorek o 14:15 Niezłe zdjęcie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 145634 #51249 Napisano Wtorek o 16:02 2 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Pierwszy raz... Córka za kierownicą? Brawo. Nikt się nie bał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 363 #51250 Napisano Wtorek o 17:08 3 godziny temu, Autor1984 napisał(-a): Pierwszy raz... Tylu kibiców i taki samochód. Pewnie stresowała się. I jeszcze tym zaparkować... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach