Remy 303 #40051 Napisano 8 Czerwca 2023 19 godzin temu, hiob napisał(-a): Ja miałem okazję przejechać się kilkanaście metrów Ferrari F40 na lotnisku JFK w NY. Woziłem lotnicze ładunki, czekałem na towar, a obok, koło terminalu Alitalii facet ładował nowiutkie Ferrari na swoje auto. Jak zobaczyłem F40, zapytałem, czy mogę mu podjechać pod naczepę, a gość rzucił mi kluczyki i powiedział: Tylko ostrożnie! Jeszcze mi zrobił fotki na pamiątkę. To jednak inna epoka, nie da się za bardzo porównywać tych samochodów. F50 zdecydowanie lepszy, ale F40 był chyba w swoim czasie bardziej rewolucyjny na tle innych, dostępnych wtedy, aut. Wow, Który to był rok? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hiob 231 #40052 Napisano 9 Czerwca 2023 12 godzin temu, Remy napisał(-a): Wow, Który to był rok? 1990 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #40053 Napisano 10 Czerwca 2023 zawsze powtarzam, że za późno sie urodziłem 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4615 #40054 Napisano 10 Czerwca 2023 zawsze powtarzam, że za późno sie urodziłem Dzisiaj też można kupić F40 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #40055 Napisano 10 Czerwca 2023 Najtańsze wystawione w tej chwili to 1,3m EUR. Musiałbym mieć dochód na poziomie 2m/EUR rocznie żeby to się spięło przy moich zasadach, że nie kupuję samochodów na które muszę pracować więcej niż rok;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71464 #40056 Napisano 10 Czerwca 2023 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1569 #40057 Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) 8 godzin temu, zielony.m napisał(-a): nie kupuję samochodów na które muszę pracować więcej niż rok;) Bardzo interesująca zasada , ciekawi mnie na jak długo wtedy planujesz jeździć tym autem ? Edytowane 11 Czerwca 2023 przez Krakus1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #40058 Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Krakus1 napisał(-a): Bardzo interesująca zasada , ciekawi mnie na jak długo wtedy planujesz jeździć tym autem ? To rozsądna zasada, jakby się noga powinęła to nie będę musiał wrzucać ogłoszeń o cesję Auto mam zazwyczaj dopóki się nie znudzi;) Do tej pory najdłużej miałem Civica z 2002 roku bo 4 lata. Najkrócej Cupre Formentor VZ ok 15 mcy. Teraz będzie ciężklo patrząc na to eko coś tam bo coś czuję, że nie będzie łatwo o kolejne V8. 9 godzin temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Jakby człowiek mieszkał w Hiszpanii to opcja bez dachu jest genialna Edytowane 11 Czerwca 2023 przez zielony.m 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4615 #40059 Napisano 11 Czerwca 2023 Najtańsze wystawione w tej chwili to 1,3m EUR. Musiałbym mieć dochód na poziomie 2m/EUR rocznie żeby to się spięło przy moich zasadach, że nie kupuję samochodów na które muszę pracować więcej niż rok;)Czyli nie za późno się urodziłeś tylko za mało zarabiasz A tak serio to taka zasada w czasach kiedy niemal każde droższe auto jest tak naprawdę własnością banku udzielającego leasingu jest dość niecodzienna. F40 jednak by raczej za gotówkę trzeba kupować bo za stare. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #40060 Napisano 11 Czerwca 2023 ktoś oglądał LeMans 24? Historyczny moment dla Polskiego motorsportu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2905 #40061 Napisano 11 Czerwca 2023 42 minuty temu, trollu napisał(-a): ktoś oglądał LeMans 24? Historyczny moment dla Polskiego motorsportu ja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheQ1 903 #40062 Napisano 11 Czerwca 2023 Ja też. Choć zakładałem, że końcówka w LMP2 będzie jednak trochę bardziej ekscytująca - była szansa na walkę do ostatnich metrów😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #40063 Napisano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Polska flaga i Mazurek Dąbrowskiego w Le Mans, coś wspaniałego ciekawe ile czasu poświęcą im w mediach bo dzisiaj jadąc w trasie i słuchając RMF ze sportu był tylko męski finał Rolanda Garosa, gdzie dzisiaj naszych akcentów nie było a tutaj jakby nie było - najcięższy i najbardziej legendarny wyścig świata a nasza ekipa wraca z pucharami za 1 miejsce końcówki nie widziałem bo sam siedziałem za kółkiem ale wczoraj i w nocy działo się i to grubo. Dla widowiska pogoda rozdająca karty to zawsze jest "plus", tak jak mówili komentatorzy - wszyscy mieli po równo, takie same warunki. Jeden lepiej ogarnia jazdę po mokrym, inni mniej ale w pewnym momencie jak wszyscy zaczęli się ślizgać - w F1 byłaby czerwona flaga. Moment jak kręcił się Cadillac a obok 911 - pięknie to wyglądało Ogólnie klasa LMH chyba wypaliła, do tej pory LMP1 miało raczej jednego faworyta a reszta ustawiała się w rządku za nim przez to umarła śmiercią naturalną. W przyszłym roku będzie jeszcze więcej załóg - i wszystko wskazuje, że wyrównanych więc widowisko będzie świetne. Pytanie tylko co dalej z Inter Europolem, fajnie byłoby zobaczyć Polski LMH ale tak jak toczyła się dyskusja na antenie - kwoty idą w dziesiątki mln euro, nie ma przelewek Edytowane 11 Czerwca 2023 przez trollu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #40064 Napisano 11 Czerwca 2023 ktoś oglądał LeMans 24? Historyczny moment dla Polskiego motorsportu ja też - od wczoraj:-)w sumie byłem zaskoczony, że mamy tam zespół ( bo się nie interesuje na bieżąco); w każdym razie cieszy, że w takiej imprezie mamy sukces 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1569 #40065 Napisano 11 Czerwca 2023 12 godzin temu, zielony.m napisał(-a): Teraz będzie ciężklo patrząc na to eko coś tam bo coś czuję, że nie będzie łatwo o kolejne V8. Niestety , patrząc na gamę silnikową nowego BMW 5er , to tragedia . Dobrze zrobiłeś z tym V8 👍🏼 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #40066 Napisano 12 Czerwca 2023 W Bielawie w długi weekend był zlot samochodów amerykańskich, ja byłem tylko 2 dni ale super zawsze się spotkać w takich okolicznościach, choćby na krótko. Spanie na pace jak zwykle się sprawdziło. Nawet jedno wręcz ikoniczne zdjęcie mi się udało strzelić - jego bohaterowie nie mieli pojęcia o co chodzi 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #40067 Napisano 12 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 10.06.2023 o 22:15, zielony.m napisał(-a): Najtańsze wystawione w tej chwili to 1,3m EUR. Musiałbym mieć dochód na poziomie 2m/EUR rocznie żeby to się spięło przy moich zasadach, że nie kupuję samochodów na które muszę pracować więcej niż rok;) Może źle zapamiętałem, ale czy ta zasada nie brzmiała z rok temu "na które muszę pracować więcej niż 6 miesięcy"? 😉 Edytowane 12 Czerwca 2023 przez memento mori 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2874 #40068 Napisano 12 Czerwca 2023 Godzinę temu, memento mori napisał(-a): Może źle zapamiętałem, ale czy ta zasada nie brzmiała z rok temu "na które muszę pracować więcej niż 6 miesięcy"? 😉 Zasady sa po to, zeby je dowolnie zmieniac 🤭 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11151 #40069 Napisano 12 Czerwca 2023 2 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a): Zasady sa po to, zeby je dowolnie zmieniac 🤭 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2874 #40070 Napisano 12 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Autor1984 napisał(-a): hehehehe dobre! 😅 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #40071 Napisano 12 Czerwca 2023 5 godzin temu, SzefSzefow napisał(-a): Zasady sa po to, zeby je dowolnie zmieniac 🤭 Przy takiej inflacji nie da się nie zmieniać zasad. 😜 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1099 #40072 Napisano 12 Czerwca 2023 Inflacji zasad? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #40073 Napisano 12 Czerwca 2023 (edytowane) Tam gdzie kończą się normalne Reguły życia i bycia, zaczyna się Pruszków. Jeżeli ktoś nie jest w stanie tego zaakceptować, to obok są Tworki. Tak ogólnie, to obecnie dość fajna okolica. Edit. Dla tych co niewiedzą co jest w Tworkach. https://pl.wikipedia.org/wiki/Szpital_Tworkowski Edytowane 12 Czerwca 2023 przez dziadek 2 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1569 #40074 Napisano 12 Czerwca 2023 14 godzin temu, pechagto napisał(-a): W Bielawie w długi weekend był zlot samochodów amerykańskich, ja byłem tylko 2 dni ale super zawsze się spotkać w takich okolicznościach, choćby na krótko. Spanie na pace jak zwykle się sprawdziło. Nawet jedno wręcz ikoniczne zdjęcie mi się udało strzelić - jego bohaterowie nie mieli pojęcia o co chodzi Był gril , gitara i piosenka Jolka Jolka ? Bo bez tych elementów zlot samochodowy nie może być udany 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4458 #40075 Napisano 12 Czerwca 2023 Zdarzyło Wam się? Bo mnie już drugi raz - ten sam wąż. Tym razem widziałem futrzaka pod autem i wypłoszyłem. Przezornie zajrzałem pod maskę. Lepsze to niż poprzednio, w biegu i z pustą chłodnicą na drugim końcu miasta... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach