rafi87 585 #21026 Napisano 8 Marca 2018 Odpowiednie dla tamtego czarno-białego paszteta Volvo v60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6285 #21027 Napisano 8 Marca 2018 Tak jest, bo jak kierownica z lewej to auto ściągane z EUR. Ja np. regularnie latam do Chin i tam nie znajdziesz np. normalnego audi A4, będzie tylko A4L, nawet jak czasem moi dostawcy gdzieś nas wożą AUDI A8 czy BMW7, to te też są w wersji Long. W Chinach im większe auto tym większy prestiż. Dodatkowo podobno mają ogromne podatki na stare auta, więc można się zszokować jakie i jak nowe auta jeżdżą po Chińskich ulicach, wygląda to sporo lepiej niż choćby u nas w PL. Przynajmniej w większych i średnich miastach. Nie stać Cię tam na nowe auto to popierdzielasz skuterem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #21028 Napisano 8 Marca 2018 pechagto ale ocb z tym zerowaniem? Japończyk zamawia sobie nowego np merca SL - co tam mają zerować jak auto jest nowe? Samochód trafia do klienta z przebiegiem np 2km które zrobiło w fabryce na hamowni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5308 #21029 Napisano 8 Marca 2018 Odpowiednie dla tamtego czarno-białego paszteta Volvo v60 Rafi, a V90 to będzie rozrosnięte w którym parametrze...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #21030 Napisano 8 Marca 2018 Rafi, a V90 to będzie rozrosnięte w którym parametrze...? V90 bardziej podkreślająca biust i biodra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1368 #21031 Napisano 8 Marca 2018 Skąd żeś taką grubą kobitę wytrzasnął. Czytając napisy w tle można odnieść wrażenie że to chyba jakaś nasza rodzima gwiazda z dwiema lewymi nogami, ale chyba z młodego pokolenia bo jakoś nie kojarzę jej nazwiska. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #21032 Napisano 8 Marca 2018 Skąd żeś taką grubą kobitę wytrzasnął. Czytając napisy w tle można odnieść wrażenie że to chyba jakaś nasza rodzima gwiazda z dwiema lewymi nogami, ale chyba z młodego pokolenia bo jakoś nie kojarzę jej nazwiska. Budowa normalna https://www.instagram.com/karolinaferenstein_krasko/ Dla porównania gruba i to bez podziału na kategorie wiekowe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #21033 Napisano 8 Marca 2018 Xpovoc tylko czy rolex pod względem jakoś jest dwa razy więcej wart czy płaci wie już za renomę? Mi Skoda osobiście podoba się . Praktyczny ulowoz na pasiekę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #21034 Napisano 8 Marca 2018 Rozumiem wybór KIA, Hyundai, Dacia, ale Skoda zawsze była dla mnie zagadką. To tak jakby mieć to wyboru Rolexa Submarinera za 36 tys. zł lub Tudora BB za 30 tys. zł i wybierać Tudora. OK, to są porządne auta, ale kompletnie do mnie nie trafiają przez cena/jakość.Robert, naprawdę wolisz Dacię od Skody? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #21035 Napisano 9 Marca 2018 Ale do takiego superba w kombi wejdą dwa ule, a w schowku w podłokietniku dymiarka i maskownica chroniąca od pszczół do tego cena takiej skody tez jest przystępna. Wole ja od takiej mazdy 6 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #21036 Napisano 9 Marca 2018 Nie zapomnij o czapce z nutrii 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1756 #21037 Napisano 9 Marca 2018 (edytowane) Rozumiem wybór KIA, Hyundai, Dacia, ale Skoda zawsze była dla mnie zagadką. To tak jakby mieć to wyboru Rolexa Submarinera za 36 tys. zł lub Tudora BB za 30 tys. zł i wybierać Tudora. OK, to są porządne auta, ale kompletnie do mnie nie trafiają przez cena/jakość.Tudor by musial kosztowac tu 45 tys To mowilem ja. Szczesliwy posiadacz hyundaia i30. Kupujac go w 2010 bil na glowe octavie wykonaniem, jakoscia i iloscia miejsca dla pasazera/kierowcy (test 2 metrowca). Edytowane 9 Marca 2018 przez Jaroslaw Jerry Esowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 358 #21038 Napisano 9 Marca 2018 A ja lubię jeździć Skodami. Są bezpretensjonalne, mają trwałe materiały wykończeniowe, moje są totalnie bezawaryjne. O ile BMW zapewnia wspaniałe właściwości jezdne, Mercedes dużą dozę komfortu, Audi sportowy charakter, to Skoda totalny luz psychiczny. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #21039 Napisano 9 Marca 2018 Nie zapomnij o czapce z nutrii Płaszczyk w pepitke i kapelusz . W superbie szczególnie pociągające są wszechobecne atrapy świateł. Jak Superb 1 nie odbiegał poza zawieszeniem w niczym jakościowo od Passata, tak aktualny to plastikowóz jakich mało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #21040 Napisano 9 Marca 2018 To prawda. Brałem to pod uwagę bo to wielkie auto ma wszystko i cena nawet nawet. Ale wrażenie robi tylko z zewnątrz. Środek jest taki jakiś udawany. A oglądałem chyba wszystko co jest na rynku. Bardziej mnie rozczarowal tylko tuscon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krathor 671 #21041 Napisano 9 Marca 2018 Luz psychiczny to zapewnia samochód adekwatny do stanu psychiczno-majątkowego. Jak ktoś ma wyluzowany stosunek do samochodu i pieniądze w kieszeni adekwatne do ceny samochodu to wtedy ma luz psychiczny. A co do trwałości Skody to kuzyn kupił właśnie Kodiaqa i po kilku tysiącach km ma wytartą "skórę" na kierownicy. To chyba nie najlepsza jakość. Ja po ponad 120 tys. km w Volvo nie miałem śladu zużycia. A jak porysowałem skórę na kierownicy klipsem noża to po kilkuset km same się wyrównały i nie było śladu. To w kwestii jakości i wytrzymałości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #21042 Napisano 9 Marca 2018 Tylko Volvo pewnie tez kosztuje plus 50% do ceny skody. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #21043 Napisano 9 Marca 2018 Jak podaje dziennik Rzeczpospolita, Wojewódzki Sąd Administracyjny w Lublinie uznał, że rondo należy traktować jak zwykłe skrzyżowanie i nie ma sensu włączanie lewego kierunkowskazu w momencie, gdy wjeżdżamy na rondo, by skręcić w lewo. Sygnalizujemy dopiero chęć zjazdu ze skrzyżowania. http://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/orzeczenie-sadu-wjazd-na-rondo-bez-kierunkowskazu/9bkz9y Włączanie lub nie, obowiązku prawnego nie ma, wprowadza bałagan. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1368 #21044 Napisano 9 Marca 2018 No ja np. nigdy nie włączam kierunkowskazu wjeżdżając na rondo, natomiast włączam kierunkowskaz jak mam zamiar z niego zjechać. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #21045 Napisano 9 Marca 2018 Szkoda że taka prosta sprawę musi rozstrzygać wsa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #21046 Napisano 9 Marca 2018 Spoko, będzie na pewno skarga kasacyjna, więc jeszcze Naczelny Sąd Administracyjny zajmie się tą sprawą ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #21047 Napisano 9 Marca 2018 Nie będzie. U nas wsa w Gliwicach to samo orzekl i nie było. Szkoda ludzi którym oblali egzamin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #21048 Napisano 9 Marca 2018 Z tym, że szkoda ludzi, to całkowicie się zgadzam. Wystarczy przy tym pojechać na jakieś większe rondo i od razu widać, że "szkoły" jeżdżenia, także w kontekście sygnalizacji, są różne :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #21049 Napisano 9 Marca 2018 Zasada jest prosta. Tylko filozofów za dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #21050 Napisano 9 Marca 2018 Link auto swiat już nie działa, tu do rp http://www.rp.pl/Prawo-drogowe/303079961-Na-rondzie-skrecamy-w-lewo-bez-kierunkowskazu---wyrok-WSA-w-Lublinie.html Szkoda ludzi, a egzaminatora wy... z roboty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach