szuwi 6584 #34826 Napisano 8 Marca 2022 No i subaru do mnie wróciło. Elektrozawory i czerwony olej cvt wymienione i już nie mruga na czerwono. Tylko, ze za tę kasę fajny zegarek by człowiek kupił... 😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9088 #34827 Napisano 8 Marca 2022 I super 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREGG 31 #34828 Napisano 8 Marca 2022 13 godzin temu, szuwi napisał(-a): No i subaru do mnie wróciło. Elektrozawory i czerwony olej cvt wymienione i już nie mruga na czerwono. Tylko, ze za tę kasę fajny zegarek by człowiek kupił... 😉 Szybko poszło, no i git 🙂 W dniu 7.03.2022 o 22:13, pmwas napisał(-a): A ja wolę mojego manuala z reduktorem. I bardzo mnie boli, że w nowym będzie już automat 😒 Pojeździsz trochę automatem i nie będziesz już nigdy chciał manuala 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9088 #34829 Napisano 9 Marca 2022 Nie, na pewno tak nie będzie. To jest pewna wygoda, natomiast manual to większa frajda. Jeździłem automatami, to nie jest tak, ze nie wiem o czym mówię Mam se zresztą pomysła na inne (drugie) autko z manualem, tylko najpierw muszę ogarnąć, gdzie toto trzymać 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8420 #34830 Napisano 9 Marca 2022 (edytowane) 14 minut temu, pmwas napisał(-a): Nie, na pewno tak nie będzie. To jest pewna wygoda, natomiast manual to większa frajda. Jeździłem automatami, to nie jest tak, ze nie wiem o czym mówię Mam se zresztą pomysła na inne (drugie) autko z manualem, tylko najpierw muszę ogarnąć, gdzie toto trzymać E tam, przejedź się w prawdziwym korku (z tego co pamiętam w Sosnowcu takich nie ma 😁) i policz ile razy machniesz wajchą - kilkaset razy. I po co? Choć muszę przyznać, że w sobotę jeździłem Ferrari z manualną skrzynią (w swojej ignorancji myślałem że takie superauto ma automat z opcją manualnej zmiany biegów, ale byłem w mylnym błędzie😂) i zmiana biegów była przyjemnością. Tylko że tam można było praktycznie z 4 biegu ruszać i jest nieprawdopodobna elastyczność silnika, więc to insza inszość, jak mawia moja mama. Edytowane 9 Marca 2022 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9088 #34831 Napisano 9 Marca 2022 Powiem tak - codziennie jeżdżę w korkach i jest git. Naprawdę - może gdybym jeździł miejskim autobusem, to pewnie wolałbym automat. Serio - ja po prostu lubię tą skrzynię z reduktorem w moim Subaru. Nie, ze mi nie przeszkadza - lubię 1 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71808 #34832 Napisano 9 Marca 2022 Mercblues. 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #34833 Napisano 10 Marca 2022 Nasz miejscowy Janusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 584 #34834 Napisano 10 Marca 2022 3 godziny temu, Paweł Bury. napisał(-a): Nasz miejscowy Janusz Müller? Nie tankuj u Niemca tapatalked 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25181 #34835 Napisano 10 Marca 2022 U Niemca ON już 2,25€ 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 584 #34836 Napisano 10 Marca 2022 U Holendra 2.38 za olej nap i 2.50 za euro95 tapatalked 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Wachowicz 291 #34837 Napisano 10 Marca 2022 U Belga Diesel 2,08€ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajak80 25 #34838 Napisano 10 Marca 2022 Jakże się cieszę że dałem się skusić na Dusterkę w fabrycznym LPG 😉 Prestiż zerowy ale bezcenna przy dystrybutorze (do czasu zapewne). 1 "Pies jest jedyną istotą na świecie , która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie"./J. Billings / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9088 #34839 Napisano 10 Marca 2022 Skoro o dystrybutorach mowa... ...to chyba ostatnie tankowanie mojego Subaru Jak dobrze pójdzie, za tydzień będzie już nowe, a Imprezka idzie w świat... Trochę żal i... ciekawe czy ktoś ją będzie chciał... ale i tak sprzedam tanio, bo... ...do naprawy. Jednak znów twierdzi, że katalizator chory... ech... 4 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wieloryb 3730 #34840 Napisano 11 Marca 2022 przy obecnych cenach paliwa to może i wyjdzie na dobre 🙃 rowery będą w modzie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #34841 Napisano 11 Marca 2022 paliwa powinny niebawem stanieć... w hurcie już są tańsze... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8420 #34842 Napisano 13 Marca 2022 Ja obok takiego youngtimera dzisiaj zaparkowałem. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1572 #34843 Napisano 13 Marca 2022 Panowie czym można tłumaczyć aż taką podwyżkę ceny ON w porównaniu do Pb ? , ponad 1PLN ! bo widzę z tego co piszą koledzy ,że na zachodzie ceny są porównywalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #34844 Napisano 13 Marca 2022 Panowie czym można tłumaczyć aż taką podwyżkę ceny ON w porównaniu do Pb ? , ponad 1PLN ! bo widzę z tego co piszą koledzy ,że na zachodzie ceny są porównywalne ja mam jedno wytłumaczenie, ale że zahacza o politykę to się ugryzę w język... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
facecik 4458 #34845 Napisano 13 Marca 2022 2 godziny temu, beniowski napisał(-a): Ja obok takiego youngtimera dzisiaj zaparkowałem. Świetne biturbo! Niestety nie do utrzymania na dłuższą metę w naszych północnych warunkach. Klasyczny kanciak, którego wzornictwo bardzo do mnie przemawia (nawet zastanawiałem się na kupnem). Bardzo, ale to bardzo awaryjne auto. Niedziela, kościółek i z powrotem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71808 #34846 Napisano 13 Marca 2022 https://fb.watch/bKawx8qyJW/ 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #34847 Napisano 13 Marca 2022 Tylko ja widzę w tle M.Biturbo militarną Pandę wojsk kacapskich? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1448 #34848 Napisano 14 Marca 2022 No sam nie wiem ... ? Tylko proszę nie traktujcie tego poważnie tzn. chęci zakupu. Chociaż auto ładne i cena ... przystępna 😱 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #34849 Napisano 14 Marca 2022 Tylko ja widzę w tle M.Biturbo militarną Pandę wojsk kacapskich? już nie… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8420 #34850 Napisano 14 Marca 2022 6 godzin temu, Kierownik napisał(-a): Tylko ja widzę w tle M.Biturbo militarną Pandę wojsk kacapskich? No żesz ty…. rzeczywiście. Jeśli to jakiś poplecznik najeźdźców, go oby szczezł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach