plszcto 1009 #51701 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, KWF napisał(-a): @plszcto bardzo zaje-fajne auto, jeździłem pierwszą wersją Giulia'i we Włoszech w 2016 r. Na weekend pożyczyłem na lotnisku w Mediolanie i jeździliśmy nią w okolicach Locarno i jeziora Maggiore. To był bardzo udany weekend ;). Wirus złapał i teraz pod domem stoi Stelvio, ale wersja bez szpery, za to kolorze białym z czerwonymi skórami. Cóż biedawersja Sprint, ale z prawie ze wszystkimi pakietami z katalogu poza ciemnymi szybami i dachem panoramicznym, bo takie było na placu dilera od ręki. dzięki! stelvio też robi robotę ciemne szyby można łatwo ogarnąć, a panorama w alfach to potencjalna mina - zbyt często pojawia się problem z linkami. Ja do Giulii pierwsze podejście robiłem 3 lata temu, ale wtedy padło na Peugeot'a 508 R8. I choć 508'ce nic nie brakowało (powiem więcej - w niektórych aspektach on jest lepszy:)) , to pomysł na Giulie wrócił na przełomie roku, a przypieczętowała go oferta na jaką trafiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 382 #51702 Napisano 2 godziny temu (edytowane) W dniu 9.05.2026 o 21:01, plszcto napisał(-a): każdy przejechany km daje radochę, pomimo tego, że są bardziej praktyczne auta;-) Ale na całe szczęście, praktyczność zeszła już na dalszy plan:-) Zdjęcie pt. "Face to Face" 😁 Edytowane 2 godziny temu przez Remy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach