Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Projekt bardzo ciekawy i godny zastanowienia się nad zakupem pod warunkiem, że ktoś w końcu mi wytłumaczy, jak odczytywać wskazania czasu na tego typu tarczy:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2023 o 14:42, ultor napisał(-a):

Projekt bardzo ciekawy i godny zastanowienia się nad zakupem pod warunkiem, że ktoś w końcu mi wytłumaczy, jak odczytywać wskazania czasu na tego typu tarczy:).

Pokaż więcej  

Jak na każdym jednowskazówkowcu. W tym modelu indeksy są co pięć minut, więc dokładność odczytu jest taka sobie 😁.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biała tarcza też jest w planach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2023 o 07:21, Ralf58 napisał(-a):

To zamów 300 szt - będzie już na drugiego lotnika :)

Pokaż więcej  

Dokładnie. Jestem przekonany, że kopertę z brązu/mosiądzu można będzie wykorzystać z powodzeniem do jeszcze kilku ciekawych modeli.

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy, ładny i ambitny projekt. Od strony biznesowej produkt bardzo trudno sprzedawany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.12.2023 o 00:49, xMuss napisał(-a):

Ciekawy, ładny i ambitny projekt. Od strony biznesowej produkt bardzo trudno sprzedawany.

Pokaż więcej  

Z jednej strony tak, z drugiej równie ambitny był Manometr, który chyba rozszedł się w rekordowym tempie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.12.2023 o 00:49, xMuss napisał(-a):

Pokaż więcej  

Miłośnicy marki, chętnie kupią 😁👍.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że pracę nad projektem się posuwają (zdjęcie z Facebooka)

img_1_1704531731496.thumb.jpg.fd1ecec10e8177d7028926360621e310.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.01.2024 o 09:04, Ralf58 napisał(-a):

Widzę, że pracę nad projektem się posuwają (zdjęcie z Facebooka)

img_1_1704531731496.thumb.jpg.fd1ecec10e8177d7028926360621e310.jpg

Pokaż więcej  

Projekt ciekawy tylko coś mi nie gra z tymi godzinami. Tam gdzie jest siedem nie powinno być sześć? Wtedy chyba byłoby odczytać właściwą godzinę. Pomożecie mi zrozumieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.01.2024 o 23:00, TylerVega napisał(-a):

Projekt ciekawy tylko coś mi nie gra z tymi godzinami. Tam gdzie jest siedem nie powinno być sześć? Wtedy chyba byłoby odczytać właściwą godzinę. Pomożecie mi zrozumieć?

Pokaż więcej  

Popatrz na kreski i podpisy - zarówno z prawej jak i lewej są pod indeksem. Pionowo idący w dół to „sześć”, bez podpisu (sam indeks). Wszystko się zgadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.01.2024 o 23:42, cordi7 napisał(-a):

Popatrz na kreski i podpisy - zarówno z prawej jak i lewej są pod indeksem. Pionowo idący w dół to „sześć”, bez podpisu (sam indeks). Wszystko się zgadza.

Pokaż więcej  

Dzieki za odzew! Jasne to rozumiem. Wydaje mi się jednak że chyba bardziej intuicyjnie byłoby gdyby pole które teraz jest podpisane siedem byłoby podpisane sześć. Wtedy wskazówka godzinowa mijając indeks o którym wspominasz pokazuje godzinę szóstą i jakąś tam liczbę minut. 
W obecnym układzie wskazówka godzinowa będąc na polu siedem de facto pokazuje szóstą😀.

Wtedy chyba byłoby to spójne z prawą częścią tarczy.

Tak mi się przynajmniej wydaje…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj jak się wpada rzadziej, to już jak śliwka w kompot... no i kolejny zakup się kroi.

Tak jak pierwszy manometr, ten podoba mi się również i mocno trzymam kciuki za Marcina i jego ekipę, aby ten projekt ujrzał światło dzienne.

...bo dobrze pamiętam walkę o pierwszego Jednowskazówkowca, bo też był ambitny..

...i udało się znakomicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj, przypadkowo, u kolegi na twarzoksiążce, zobaczyłem że Vratka szaleje z aukcjami jednorożców. Manometr01, LE100 ,Royal Europe... Człowiek bez facebuka jednak gorszy i coś w życiu traci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leci teraz Manometr i pozostaje tylko jedno pytanie - czy finałem licytacji będzie VIS ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 18.01.2024 o 09:46, sanik napisał(-a):
Pokaż więcej  

Cena trochę onieśmiela, przynajmniej mnie... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłośnicy VISa mają nóż VISa od Vratki :)

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak będzie pierwszy brąziak :). A jak już będzie koperta z brązu, to pewnie i kolejny... tak swoją drogą tarcze i wskazówki do pilota już są, więc może od razu pilot w kopercie z brązu...

IMG_20240119_113939.jpg

IMG_20240119_113923.jpg

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi