eye_lip 25232 #34476 Napisano 28 Stycznia 2022 Ale ten co było foto co dojechał jest Twój? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #34477 Napisano 28 Stycznia 2022 Tak, tylko znów jest kłopot z „urzędami”. Rejestruje się i zarejestrować nie może. 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8694 #34478 Napisano 28 Stycznia 2022 8 minut temu, pmwas napisał(-a): Tak, tylko znów jest kłopot z „urzędami”. Rejestruje się i zarejestrować nie może. Ty lepiej jedź do tej stolicy tym naprawionym Subaru (lub poproś kogoś ze stamtąd) i sprawdź czy to twoje cudo naprawdę stoi na tym parkingu czy też nie pokazują jednego i tego samego zdjęcia różnym klientom. Ja nie takie cuda widziałem jak w banku pracowałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #34479 Napisano 28 Stycznia 2022 Nie, tak na pewno nie jest. Auto istnieje, zreszta nie wierzę, że mają zmowę z panem Emilem od LPG, żeby chrzanił ich klientom głupoty (bo to niezależny od nich zakład mechaniczny). Także auto i owszem jest. Tylko wyglada na to, że jakkolwiek w Tarmocie kłamali, że mają auto (bo nigdy nie udowodnili tej tezy), to ich wpisy o kłopotach z rejestracją UAZów od roku 2021 mogą akurat być zgodne z prawdą. Zresztą jak pisałem - Subaru jest to czekam dalej. Tylko teraz szkoda je będzie sprzedać, ale to... osobny temat 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8694 #34480 Napisano 28 Stycznia 2022 6 minut temu, pmwas napisał(-a): Nie, tak na pewno nie jest. Auto istnieje, zreszta nie wierzę, że mają zmowę z panem Emilem od LPG, żeby chrzanił ich klientom głupoty (bo to niezależny od nich zakład mechaniczny). Także auto i owszem jest. Tylko wyglada na to, że jakkolwiek w Tarmocie kłamali, że mają auto (bo nigdy nie udowodnili tej tezy), to ich wpisy o kłopotach z rejestracją UAZów od roku 2021 mogą akurat być zgodne z prawdą. Zresztą jak pisałem - Subaru jest to czekam dalej. Tylko teraz szkoda je będzie sprzedać, ale to... osobny temat No cóż, będzie co czytać przynajmniej 🤣. Ale tak serio to naprawdę ci tu kibicujemy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 728 #34481 Napisano 28 Stycznia 2022 23 godziny temu, KRISTOF_KON napisał(-a): Jest moc💪 20220127_094922.mp4 czy mi się wydaje czy gość nie wie do czego służą 3 przyciski na desce od blokad mechanizmów? jakby spiął na stałe napędy to może coś by z tego było. A tak poza tym - o ile na innych G AMG w takim malowaniu i na blachach SB - to kilka razy widziałem tą sztukę w moich okolicach. Co do fot bentleya z wcześniejszych stron - czy w "eSie" MB klamka nie powinna "wychodzić równiej"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 696 #34482 Napisano 28 Stycznia 2022 Ee tam mogły się wcale nie wysunąć... Niedorobki ok 12:35 też ciekawe 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zGredz_i_NY 566 #34483 Napisano 29 Stycznia 2022 14 godzin temu, pmwas napisał(-a): Wiem tyle, że nie mam i mam czekać. To czekamy. Teraz jak mam Subaru po serwisie to mi to w sumie zwisa, mogę czekać długo. 14 godzin temu, pmwas napisał(-a): Tak, tylko znów jest kłopot z „urzędami”. Rejestruje się i zarejestrować nie może. Może "służby" wkroczyły do akcji? Wiadomo skąd auto przyjechało😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 898 #34484 Napisano 29 Stycznia 2022 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Skórka 6356 #34485 Napisano 29 Stycznia 2022 17 godzin temu, beniowski napisał(-a): … jak jestem w Polsce to do Sosnowca mam rzut beretem i chętnie się spotkam zobaczyć takie cudo… To mi pachnie podstolikiem, więcej chętnych się znajdzie 💪🏻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3926 #34486 Napisano 29 Stycznia 2022 Jak jestem w rodzinnych stronach to do Sosnowca też mam blisko i nawet paszportu nie musze pokazywac bo to po "właściwej stronie" także jak będzie jakiś podstolik to proszę o informację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6416 #34487 Napisano 29 Stycznia 2022 Ja niestety zobowiązany jestem posiadać "Ausweis" 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1834 #34488 Napisano 29 Stycznia 2022 18 godzin temu, pmwas napisał(-a): Nie, tak na pewno nie jest. Auto istnieje, zreszta nie wierzę, że mają zmowę z panem Emilem od LPG, żeby chrzanił ich klientom głupoty (bo to niezależny od nich zakład mechaniczny). Także auto i owszem jest. Tylko wyglada na to, że jakkolwiek w Tarmocie kłamali, że mają auto (bo nigdy nie udowodnili tej tezy), to ich wpisy o kłopotach z rejestracją UAZów od roku 2021 mogą akurat być zgodne z prawdą. Zresztą jak pisałem - Subaru jest to czekam dalej. Tylko teraz szkoda je będzie sprzedać, ale to... osobny temat Jakie są teraz możliwości, żeby się "wymiksować" z zakupu? Ile straciłbyś kasy, gdybyś zdecydował się zrezygnować z łaza? Pytam zupełnie teoretycznie, bo wiadomo, że będziesz czekał do szczęśliwego końca Twojego lub Ich.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1368 #34489 Napisano 29 Stycznia 2022 Tak zapytam z czystej ciekawości. Czy zanim przepchnęli go do p. Emila, to ten Twój Uaz stał na podwórku przy ul. Kaczeńca 4 w Warszawie? 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1368 #34490 Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 28.01.2022 o 00:48, zielony.m napisał(-a): Poproszę, powiedz mu, że będę kochał jak syna Rozmawiałem, ale tak jak się spodziewałem rozmowa o sprzedaży czegoś ze swojej kolekcji u większości kolekcjonerów jest na ogół dość trudna. Kolega miał zamiar go sprzedać jeszcze wiosną ubiegłego roku i wycenił go na 26000euro ale po jakimś czasie się wycofał ze sprzedaży bo uznał że idzie inflacja i czasy są niepewne więc niech sobie stoi dalej i czeka na czasy bardziej stabilne. Jak możesz poczekać, to dam Ci znać jak ponownie zdecyduje się na sprzedaż. Ten akurat egzemplarz został sprowadzony do Polski w 2015 roku i pochodzi z rynku duńskiego (większość ma sprowadzonych z Japonii) i jest to MB 300 CE A124 24V Cabrio wyprodukowany w sierpniu 1992 roku w wersji Sportline i zamówiony był przez dilera MB w Leverkusen. Tapicerka skórzana czarna, lakier Brillant Silver, dach składany hydraulicznie, przebieg niecałe 100 000 km. Moim zdaniem stan jest perfekcyjny, widziałem go w ubiegłym roku. Po sprowadzeniu go do Polski w 2015 roku przeszedł generalny przegląd wszystkiego w serwisie MB i w stanie idealnym i pełnej sprawności stoi w garażu przykryty pokrowcem żeby się nie zakurzył. Mniej więcej tak jak moje roczniaki, też stoją w specjalnych szklanych gablotach żeby się nie zakurzyły. Edit. Skrzynia, automat. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9194 #34491 Napisano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, dziadek napisał(-a): Tak zapytam z czystej ciekawości. Czy zanim przepchnęli go do p. Emila, to ten Twój Uaz stał na podwórku przy ul. Kaczeńca 4 w Warszawie? Tak... 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 75020 #34492 Napisano 29 Stycznia 2022 Pług śnieżny. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #34493 Napisano 30 Stycznia 2022 W dniu 29.01.2022 o 15:06, dziadek napisał(-a): Rozmawiałem, ale tak jak się spodziewałem rozmowa o sprzedaży czegoś ze swojej kolekcji u większości kolekcjonerów jest na ogół dość trudna. Kolega miał zamiar go sprzedać jeszcze wiosną ubiegłego roku i wycenił go na 26000euro ale po jakimś czasie się wycofał ze sprzedaży bo uznał że idzie inflacja i czasy są niepewne więc niech sobie stoi dalej i czeka na czasy bardziej stabilne. Jak możesz poczekać, to dam Ci znać jak ponownie zdecyduje się na sprzedaż. Ten akurat egzemplarz został sprowadzony do Polski w 2015 roku i pochodzi z rynku duńskiego (większość ma sprowadzonych z Japonii) i jest to MB 300 CE A124 24V Cabrio wyprodukowany w sierpniu 1992 roku w wersji Sportline i zamówiony był przez dilera MB w Leverkusen. Tapicerka skórzana czarna, lakier Brillant Silver, dach składany hydraulicznie, przebieg niecałe 100 000 km. Moim zdaniem stan jest perfekcyjny, widziałem go w ubiegłym roku. Po sprowadzeniu go do Polski w 2015 roku przeszedł generalny przegląd wszystkiego w serwisie MB i w stanie idealnym i pełnej sprawności stoi w garażu przykryty pokrowcem żeby się nie zakurzył. Mniej więcej tak jak moje roczniaki, też stoją w specjalnych szklanych gablotach żeby się nie zakurzyły. Edit. Skrzynia, automat. Ok daj znać;) Już mam dla niego miejsce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #34494 Napisano 1 Lutego 2022 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 75020 #34495 Napisano 1 Lutego 2022 250 SWB. 8 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2446 #34496 Napisano 3 Lutego 2022 Kierowca toyoty kiedy dostaje napęd na tył i więcej niż 200KM Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #34497 Napisano 3 Lutego 2022 Eeee tam. Pewnie włoska kuchnia mu zaszkodziła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6416 #34498 Napisano 3 Lutego 2022 Dobrze, że nie wjechał do środka... Mógłby podrapać te inne > 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hefajsto 2800 #34499 Napisano 3 Lutego 2022 A tak serio, to nie wiadomo co sie zadziało. Może wcale nie wina kierowcy Toyoty. Tak czy siak szkoda auta, współczuję kierowcy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2446 #34500 Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) Szkoda https://www.facebook.com/b3tour/posts/5398660476814762?comment_id=5398755666805243 Edytowane 3 Lutego 2022 przez vvv 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach