Balansujący Na Osi 1099 #39551 Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Jak to z piramidami bywa bardzo subiektywne zestawienie. Jak dla mnie slabe, np. Nie zgodzę się że Volkswagen jest wyżej niż Honda, Suzuki i Mitsubishi. Bzdura. Edytowane 7 Maja 2023 przez Balansujący Na Osi Literki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9057 #39552 Napisano 7 Maja 2023 VW i Jeep dwa miejsca powyżej Skody… hmmm… nie Skoda poniżej Fiata… jeszcze bardziej nie Ogolnie chyba za dużo rubryczek. Bo z całym szacunkiem - w czym aktualne samochody Jeepa z jego zabawkowymi SUVami wymiękającymi na ośnieżonym podjeździe są niby wyżej od Skody? To zestawienie jeśli pokazuje cokolwiek, to tyle, ze znaczek i jego wartość nijak się ma do rzeczywistosci 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #39553 Napisano 7 Maja 2023 No i Land Rover wyżej niż Mercedes, Lexus i BMW? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4613 #39554 Napisano 7 Maja 2023 Mozliwe, ze autorowi chodzilo o Range'a🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolec 196 #39555 Napisano 7 Maja 2023 jaguar?😁 Stare filmy moze nam tak wmawiaja, ale dzis zawsze wybieram audi niz jaguar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheQ1 903 #39556 Napisano 7 Maja 2023 4 godziny temu, Tommaso napisał(-a): Ja ostatniego Audi, A6 C7 nie wspominam zbyt dobrze, miałem wersję 3.0 tdi competition 326 KM, posiadałem ją 2,5 roku i sprawiał sporo problemów. Awaria Ad-blue - 3 tygodnie bez samochodu, a auto zastępcze musiałem oddać po 5 dniach, awaria pneumatyki zawieszenia - 10 dni postoju, awaria DPFa - tydzień postoju, ciągłe problemy z kalibracją kamery odpowiedzialnej za utrzymywanie w pasie ruchu i wykrywanie ryzyka kolizji, dopiero przy 4 wizycie w serwisie mi to naprawili, a tak zdarzało się, że kosze na śmieci stojące przy drodze uznawał za ludzi na środku drogi i hamował awaryjnie. Plus trochę drobnych innych problemów. Do tego kultura pracy silnika na poziomie starch diesli z pompowtryskiwaczami, a głośniki w wydechu tylko w niewielkim stopniu to rekompensowały. A ja z kolei wspominam A6 C7 BARDZO, ale to BARDZO dobrze. Miałem przez 2,5 roku i zrobiłem ponad 60kkm. 3.0TFSI z kompresorem - po stage2 miało osiągi delikatnie lepsze niż S6, a spalało 10-11l/100km PB98. Wprawdzie przeżyłem wymianę silnika!!!, ale wynikało to z błędów po stronie mechanika i całą akcję zasponsorowało OC serwisu, a stary silnik sprzedałem jeszcze na części i byłem kilka tysięcy PLN do przodu😉 Poza tą akcją miałem tylko i wyłącznie wymiany eksploatacyjne - nic mnie nigdy negatywnie nie zaskoczyło. Po dwóch audi przesiadłem się 2 lata temu na BMW - i tu już zaskoczenia się pojawiają😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 2874 #39557 Napisano 7 Maja 2023 23 godziny temu, Krakus1 napisał(-a): co za cyrk przy lewej kratce klimatyzacji ? , nie mów że nie masz AA /CarPlay 🙄 magnetyczny uchwyt, oczywiscie, ze nie ma apple carplay. to stary samochod jest 🙈 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41697 #39558 Napisano 7 Maja 2023 W dniu 5.05.2023 o 17:39, SzefSzefow napisał(-a): Nie ma co plakac za analogowymi zegarami 😉 Nie grzesz. 3 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #39559 Napisano 7 Maja 2023 2 godziny temu, Dorian06 napisał(-a): Nie grzesz. nazwał bym to dosadniej... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #39560 Napisano 7 Maja 2023 Acura i Infiniti raczej powinny być w tej samej rubryce co Lexus. Nissan w Mainstream? Ktoś chyba nie widział nigdy Altimy i Maximy nie wspominając o Z czy GT-R. 0 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11155 #39561 Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Już pojawił się w tym temacie wątek zegarków elektronicznych i starych analogów. Szczerze i ja przyznam, że ze mnie już taka sentymentalna konserwa, która tęskni do starych "dobrych" czasów motoryzacyjnych. 😥 Edytowane 7 Maja 2023 przez Autor1984 4 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento mori 2998 #39562 Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Ładne analogowe zegary, które są jakieś jak w Saabach, Mustangu czy nawet współczesnej Giulii czemu nie. Ale prosz.... kto by tam płakał za zegarami z Passata, Octavii czy innego Audi. 😉 Edytowane 7 Maja 2023 przez memento mori 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #39563 Napisano 7 Maja 2023 zegary w starych BMW miały coś co robiło super wrażenie szczególnie nocą - bursztynowe podświetlenie - czasami zdarza mi się podróżować moim samochodem na prawym fotelu a wtedy mam okazję na cyknięcie foty 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1099 #39564 Napisano 7 Maja 2023 A teraz są tablety (tańsze), dla dobra kupującego oczywiście i pewnie są jeszcze bardziej ekologiczne.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9057 #39565 Napisano 7 Maja 2023 Tu są najpiękniejsze analogowe zegary To zielone podświetlenie - jak w wyobrażeniach statku kosmicznego w latach 50-tych. Czad 7 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #39566 Napisano 7 Maja 2023 A co Ty tak dziwnie ustawiony na pasie ruchu jesteś? Driftujesz Uazem po mieście? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujnik 584 #39567 Napisano 8 Maja 2023 19 godzin temu, TheQ1 napisał(-a): ja z kolei wspominam A6 C7 BARDZO, ale to BARDZO dobrze Zona ma c7 z dwulitrowa benzyna 250 KM To auto jest calkowicie bezusterkowe mimo 250tys przebiegu i i slabego serwisu w NL Bedzie rozpacz jak dobiegnie swoich dni bo coraz trudniej znalezc nowe auto o zblizonych parametrach tapatalked 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128854 #39568 Napisano 8 Maja 2023 W dniu 7.05.2023 o 13:43, Valygaar napisał(-a): Były już piramidy zegarkowe, to może taka? Piramida pozbawiona sensu, bo w ramach jednej marki są samochody o bardzo różnym wyposażeniu i cenie. Interesujące jest umiejscowienie Fiata. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11155 #39569 Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 51 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Piramida pozbawiona sensu, bo w ramach jednej marki są samochody o bardzo różnym wyposażeniu i cenie. Interesujące jest umiejscowienie Fiata. Z tym Fiatem to kogoś poniosło, chyba, że rozpatrywał pod względem koncernu, ale wówczas to VW byłby na szczycie. 18 godzin temu, pmwas napisał(-a): Tu są najpiękniejsze analogowe zegary To zielone podświetlenie - jak w wyobrażeniach statku kosmicznego w latach 50-tych. Czad Świetne jest to foto Edytowane 8 Maja 2023 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8370 #39570 Napisano 8 Maja 2023 19 minut temu, Autor1984 napisał(-a): Z tym Fiatem to kogoś poniosło, chyba, że rozpatrywał pod względem koncernu, ale wówczas to VW było by na szczycie. Świetne jest to foto Nowy Tipo kosztuje 100 tysięcy! To już jest albo komiczne .... albo prestiżowe🤣. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11155 #39571 Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 11 minut temu, beniowski napisał(-a): Nowy Tipo kosztuje 100 tysięcy! To już jest albo komiczne .... albo prestiżowe🤣. Wczoraj Clio widziałem za 109 tyś fakt RS, ale to do jasnej cholery Clio... Nie ma sensu kupować aut, które kiedyś były dostępne dla każdego. Dziś różnica między premium, a średnimi się powoli zaciera w zestawieniu czynszy - rat leasingowych. Albo Tuaregi pod 500 koła. pier**l*e zaraz ze śmiechu... https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-touareg-dostepny-w-iv-kwartale-2023-r-ID6Fsv5a.html Edytowane 8 Maja 2023 przez Autor1984 2 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #39572 Napisano 8 Maja 2023 wydawało mi się, ze jeszcze niedawno tipo kosztowało 45 tysięcy, ale się zreflektowałem, że to 8 lat temu było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Autor1984 11155 #39573 Napisano 8 Maja 2023 Teraz, Admof napisał(-a): wydawało mi się, ze jeszcze niedawno tipo kosztowało 45 tysięcy, ale się zreflektowałem, że to 8 lat temu było Jak brałem Żonie Peugeota 2008 w roku 2017 to Astry i te wszystkie średniaki chodziły w zakresie 50 - 70 tyś. No 80 to już szał na kołach. A teraz dwie opony za to dostaniesz + jedna zimówka w pokrowcu. 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakus1 1570 #39574 Napisano 8 Maja 2023 U mnie tak wyglądał , minimalistycznie i estetycznie 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #39575 Napisano 8 Maja 2023 pier**l*e zaraz ze śmiechu... https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-touareg-dostepny-w-iv-kwartale-2023-r-ID6Fsv5a.html571k PLN za używanego VW w dyzlu? serio 🤔czy coś mnie minęło i te Tuaregi mają w sobie coś co uzasadnia tą cenę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach