Autor1984 15732 #52401 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Krakus1 napisał(-a): Owszem , tylko można to zabezpieczyć inaczej , jak w Audi , mianowicie zmiana pozycji fotela z 1 na 2 lub na odwrót, odbywa się pod warunkiem stałego naciskania przycisku nr 1 lub 2 aż do zakończenia procedury , wtedy w każdej chwili możesz to przerwać i wrócić do poprzedniej pozycji Tak jest w Volvo, chyba... 0 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2362 #52402 Napisano 5 godzin temu (edytowane) Nie jestem fanem tego nowego wzornictwa BMW. U mnie w hierarchii oceny samochodu jest deska rozdzielcza. A to BMW jest przez te ekrany (kształt, zestawienie) dla mnie nie do zaakceptowania. Panoramic Vision kupuje, bo to dobry i pomysł i przyjemnie wygląda. Nawet ta kierownica jest brzydko zaprojektowana moim zdaniem. Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy tworzą nowe modele BMW Edytowane 5 godzin temu przez Buczo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach