Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piotr Orzechowski

Zgłoszenia do Stowarzyszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jeśli chodzi o Stowarzyszenie to Darek Chlastawa proponował mi to już kilka lat temu. Trzeba jeździć na spotkania, lub uczestniczyć w nich online, jak macie w planach. Ja nie mam czasu prawie na nic, gdyż pracuję w delegacji. Pomagać Wam mogę przy organizacji klubu, gdy tylko znajdę czas. Jeśli czegoś potrzebujecie to śmiało piszcie. Jesienią czy zimą mam trochę więcej czasu, teraz sezon w pełni.

Włączyłem powiadomienia o odpowiedziach.

@DawPi
Powiadomienia mi nie przychodzą na maila mimo tego, że włączyłem  funkcje powiadomień.

Korzystając z okazji przypomnę się tutaj :)  Potrzebne są zdjęcia do klubowych kalendarzy KMZiZ 2025. Róbcie fotki i je przysyłajcie na adres: [email protected]

Teraz jest przerwa wakacyjna, ale zdjęcia nie zginą. Po wakacjach Patryk weźmie się za ich selekcję.

Więcej szczegółów pod linkiem.

Edytowane przez ladek22

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, ladek22 napisał(-a):

Aby być członkiem Stowarzyszenia trzeba uczestniczyć w spotkaniach

Powinno się uczestniczyć w spotkaniach. Nie jest to wymagane. Aż dziwne, że jeszcze nie jesteś w Stowarzyszeniu tyle lat robiąc dla Stowarzyszenia dobrą robotę. Fajnie by było, gdybyś jednak dołączył.👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 3.07.2024 o 15:18, Szymon Porc-Szporek napisał(-a):

Co do głosowań zdalnych jak już wspomniano wyżej - potrzebna jest zmiana w statucie. Osobiście jestem za takim rozwiązaniem. Jednak to wymaga formalnych zmian, pamiętajmy że spotkania na żywo to dodatkowy wymiar rozmów. 

Na ten moment mamy spotkania online Stowarzyszenia. 

Odnośnie nowych członków którzy zadeklarowali wpłaty. 

Jedyne co trzeba zrobić i do czego gorąco zachęcamy - to do osobistego przesyłania zgłoszeń chęci wstąpienia do Stowarzyszenia.

Dla przypomnienia lista osób które się zdeklarowały i zapraszamy. 

@Antiquarius , @beniowski  @Sol @Pawel88  @Lincoln Six Echo  @petruss @andrzejp1242  @czuszka   @nav    @Krzysiek82 @christ0ff  @dziadek  @lukebor  @kopernik18  @Lynx27  @mario1971  @TylerVega  @just_nobody07  @lort  @Jan  @tofiks_th  @kingcrimson  @JASI  @Funky_Koval  @Photoman @rk7000  @plszcto  @loco50   @Mirosuaw  @pdb  @kornel91  @RysiekOchodzki  @Walter_87  @Triptical  @TomcioMiki  @drobnypijaczek  @Pionier  @facecik  @Trojin  @hugo012  @piku  @pisar  @Picy @ASTRAL  @Artur74  @mmaniek 

Formularz można pobrać ze strony https://kmziz.pl/czlonkostwo 

mail do Prezesa jest podany

:D 

Na chwilę obecną nie chcę się zapisywać do Stowarzyszenia, natomiast przed chwilą przelałem kwotę w wysokości rocznej składki członkowskiej, poprzeć banner u góry strony, tak jak to robiłem kilkukrotnie do tej pory. Cieszę się że Stowarzyszenie nabiera wiatru w żagle, jestem użytkownikiem Forum od wielu lat i bardzo chciałbym, aby dalej istniało to miejsce w internecie dla fanów zegarmistrzostwa.

Edytowane przez nav
literówki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądząc po kolorze przy nicku chyba jakoś się prześlizgnąłem ;) 

Dziękuję za przyjęcie i obiecuję być aktywnym „członkiem” ;) 

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, qbapiasek napisał(-a):

chyba jakoś się prześlizgnąłem

a nawet zostaliśmy ogłoszeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi