Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piotr Orzechowski

Zgłoszenia do Stowarzyszenia

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Jan napisał(-a):

I ja wypełnienie :)

@beniowski  dostałeś powiadomienie o otagowaniu w poście?  Bo raportowalem SPS ze ja nie dostałem prawdopodobnie przez edycję starego posta. 

Tak, dostałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@facecik 

To tak jak ja bym nie miał ciężkiej ironii  którą czasem poczęstuję 😁🤭 

Poczucie humoru również cenione i wskazane 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Szymon Porc-Szporek napisał(-a):

@facecik 

To tak jak ja bym nie miał ciężkiej ironii  którą czasem poczęstuję 😁🤭 

Poczucie humoru również cenione i wskazane 

Niech zostanie jak jest🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Szymon Porc-Szporek napisał(-a):

Co do głosowań zdalnych jak już wspomniano wyżej - potrzebna jest zmiana w statucie. Osobiście jestem za takim rozwiązaniem. Jednak to wymaga formalnych zmian, pamiętajmy że spotkania na żywo to dodatkowy wymiar rozmów. 

Na ten moment mamy spotkania online Stowarzyszenia. 

Odnośnie nowych członków którzy zadeklarowali wpłaty. 

Jedyne co trzeba zrobić i do czego gorąco zachęcamy - to do osobistego przesyłania zgłoszeń chęci wstąpienia do Stowarzyszenia.

Dla przypomnienia lista osób które się zdeklarowały i zapraszamy. 

@Antiquarius , @beniowski  @Sol @Pawel88  @Lincoln Six Echo  @petruss @andrzejp1242  @czuszka   @nav    @Krzysiek82 @christ0ff  @dziadek  @lukebor  @kopernik18  @Lynx27  @mario1971  @TylerVega  @just_nobody07  @lort  @Jan  @tofiks_th  @kingcrimson  @JASI  @Funky_Koval  @Photoman @rk7000  @plszcto  @loco50   @Mirosuaw  @pdb  @kornel91  @RysiekOchodzki  @Walter_87  @Triptical  @TomcioMiki  @drobnypijaczek  @Pionier  @facecik  @Trojin  @hugo012  @piku  @pisar  @Picy @ASTRAL  @Artur74  @mmaniek 

Formularz można pobrać ze strony https://kmziz.pl/czlonkostwo 

mail do Prezesa jest podany

:D 

Dzięki Szymon, ja wtedy po deklaracji też przelałem $, ale nigdzie się nie zapisałem. Zrobię więc ten krok :D  Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Lynx27 napisał(-a):

Dzięki Szymon, ja wtedy po deklaracji też przelałem $, ale nigdzie się nie zapisałem. Zrobię więc ten krok :D  Pozdrawiam

Dobrze będzie Cię widzieć na pokładzie Michale!

Pozdrawiam

Łukasz

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z uwagi że pewien temat został pochowany ze względów PR.

Uznaliśmy za właściwe zachować przejrzystość zarówno ze strony zadeklarowanych osób chcących wspierać działalność jak i deklaracje ze strony Stowarzyszenia i uczciwie podtrzymać zaproszenia. 

Ze względów formalnych samą chęć wstąpienia do Stowarzyszenia i formularz każdy powinien przesłać osobiście.

Uszanujemy też decyzje jeśli ktoś na ten moment chce się wstrzymać z przystąpieniem do Stowarzyszenia. 

:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, serce rośnie słysząc Wasze deklaracje! Bardzo dziękuję że jesteście z nami i razem będziemy działać na rzecz Klubu ♥️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Krzysztof Skórka napisał(-a):

Koledzy, serce rośnie słysząc Wasze deklaracje! Bardzo dziękuję że jesteście z nami i razem będziemy działać na rzecz Klubu ♥️

captain.gif

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadeklarowałem wsparcie finansowe dla forum i deklarację podtrzymuję. Nie wydaję mi się jednak, że mam kompetencje i doświadczenie żeby uczestniczyć w Stowarzyszeniu. Za zaproszenie dziękuję, zostanę płacącym- niestowarzyszonym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zadeklarowałem wsparcie finansowe dla forum i deklarację podtrzymuję. Nie wydaję mi się jednak, że mam kompetencje i doświadczenie żeby uczestniczyć w Stowarzyszeniu. Za zaproszenie dziękuję, zostanę płacącym- niestowarzyszonym.

Panie, tu nie o kompetencje chodzi, a o pasję a tak serio, to oczywiście w pełni zrozumiałe. Ważne, że wspierasz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.07.2024 o 15:18, Szymon Porc-Szporek napisał(-a):

Co do głosowań zdalnych jak już wspomniano wyżej - potrzebna jest zmiana w statucie. Osobiście jestem za takim rozwiązaniem. Jednak to wymaga formalnych zmian, pamiętajmy że spotkania na żywo to dodatkowy wymiar rozmów. 

Jedyne co trzeba zrobić i do czego gorąco zachęcamy - to do osobistego przesyłania zgłoszeń chęci wstąpienia do Stowarzyszenia.

@Antiquarius , @beniowski  @Sol @Pawel88  @Lincoln Six Echo  @petruss @andrzejp1242  @czuszka   @nav    @Krzysiek82 @christ0ff  @dziadek  @lukebor  @kopernik18  @Lynx27  @mario1971  @TylerVega  @just_nobody07  @lort  @Jan  @tofiks_th  @kingcrimson  @JASI  @Funky_Koval  @Photoman @rk7000  @plszcto  @loco50   @Mirosuaw  @pdb  @kornel91  @RysiekOchodzki  @Walter_87  @Triptical  @TomcioMiki  @drobnypijaczek  @Pionier  @facecik  @Trojin  @hugo012  @piku  @pisar  @Picy @ASTRAL  @Artur74  @mmaniek 

Dziękuję za zaproszenie do tak zacnego grona, ale zaszło chyba nieporozumienie.

Byłem na liście założycieli stowarzyszenia w 2009 i należałem do niego do 2021r. Nie rozważam powrotu, ale kibicuję nowym władzom i liczę na nową jakość w zarządzaniu stowarzyszeniem i klubem.

Mogę wesprzeć klub w razie kolejnego "pospolitego ruszenia" finansowego, czy ew. jakiejś składki rocznej.

Przy okazji, że niejako trochę czuję się wywołany do tablicy chciałbym kolejny raz upomnieć się, tym razem u nowych władz, o przywrócenie działu "żarty", co obiecał jeszcze poprzedni zarząd.

Pisałem posty w tej sprawie dwa razy, ale poprzednie władze nie raczyły się do tego ustosunkować, domyślam się, że panowie mieli juź na to przysłowiowe wyjebongo.
Mam nadzieję, że nowy zarząd zrealizuje tą obietnicę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ASTRAL

Prosimy o odrobinę cierpliwości. 

Od poniedziałku ruszyliśmy na wielu płaszczyznach;

Począwszy od dokumentów potrzebnych do zmian w KRS, przez sprawy finansowania, odnowienia kontaktów, rozpatrywanie indywidualnych pomysłów członków na funkcjonowanie Stowarzyszenia, po sprawy takie jak zgłoszenia nowych osób do zespołu moderatorów.

I pewnie o czymś jeszcze zapomniałem pisząc to...

Wszystko wymaga nakładu czasu.

Ale do brzegu

Na ten moment mogę powiedzieć że powrót "Żarty żartami"  też jest omawiany.

Ponieważ temat ten przysporzył jakiś czas temu wielu emocji, zarówno niektórym użytkownikom jak i określonym moderatorom, to powrót tego tematu będzie wiązał się z jednoczesnym wprowadzeniem  wymogu zatwierdzenia poprzez  kliknięcie przez użytkownika  "potwierdzam że mam 18 lat +" oraz odpowiednią opieką nad wątkiem. 

Dziękujemy za wyrozumiałość :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Szymon Porc-Szporek napisał(-a):

@ASTRAL

Prosimy o odrobinę cierpliwości. 

Od poniedziałku ruszyliśmy na wielu płaszczyznach;

Począwszy od dokumentów potrzebnych do zmian w KRS, przez sprawy finansowania, odnowienia kontaktów, rozpatrywanie indywidualnych pomysłów członków na funkcjonowanie Stowarzyszenia, po sprawy takie jak zgłoszenia nowych osób do zespołu moderatorów.

I pewnie o czymś jeszcze zapomniałem pisząc to...

Wszystko wymaga nakładu czasu.

Ale do brzegu

Na ten moment mogę powiedzieć że powrót "Żarty żartami"  też jest omawiany.

Ponieważ temat ten przysporzył jakiś czas temu wielu emocji, zarówno niektórym użytkownikom jak i określonym moderatorom, to powrót tego tematu będzie wiązał się z jednoczesnym wprowadzeniem  wymogu zatwierdzenia poprzez  kliknięcie przez użytkownika  "potwierdzam że mam 18 lat +" oraz odpowiednią opieką nad wątkiem. 

Dziękujemy za wyrozumiałość :D 

Co masz na myśli na myśli pisząc " i określonym moderatorom..." ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, rk7000 napisał(-a):

Co masz na myśli na myśli pisząc " i określonym moderatorom..." ?

Uderz w stół…😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wacor napisał(-a):

Uderz w stół…😜

Zdajesz sobie sprawę, że to powiedzenie jest zawsze cytowane jak zada się niewygodne pytanie? ;) 

Ja wiem, że najlepiej nie zadawać trudnych pytań  ale to w moim przypadku się nie sprawdza ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rk7000 sądząc z Twojego pytania trafiłem. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Szymon Porc-Szporek napisał(-a):

@rk7000 sądząc z Twojego pytania trafiłem. :) 

Nie jest tajemnicą, że ja zamykałem ten temat - nie robiłem tego w konspiracji  tylko otwarcie pisałem co robię i dlaczego. 

Tak mam :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za zaproszenie. Z przyjemnością je przyjmuję bo widzę, że jest energia :). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W obecnej sytuacji (problemy zdrowotne i sytuacja rodzinna),

nie złożę deklaracji wstąpienia do Stowarzyszenia. 

Wsparcie finansowe w miarę możliwości i potrzeb - podtrzymuję. 

Pozdrawiam Jacek 

"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstąpienie do Stowarzyszenia chyba nie jestem gotowa, mam bardzo trudny charakter😀
Tak jak gdzieś już pisałam, od czasu dołączenia do tego zacnego grona wspieram Forum finansowo i tak pozostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam za dużo spraw na głowie, aby brać kolejną. Nie planowałem wchodzić do Stowarzyszenia i swego zdania nie zmienię. Nie dzisiaj...

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również dziękuję za zaproszenie ale też nie mam czasu na angażowanie się  a bycie biernym nie jest dla mnie. Ja również będę wspierał forum finansowo ale bez potrzeby zapisania się do Stowarzyszenia.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dziękuję za zaproszenie, na razie wolę pozostać "wolnym agentem". Forum będę wspierał i może za jakiś czas dołączę do stowarzyszenia. 

Swoją decyzję motywuję... ale to nikogo tutaj nie obchodzi przecież :P i właśnie dlatego odpuszczam członkostwo.  

Edytowane przez Funky_Koval

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie jestem w dwóch związkach, małżeńskim i wędkarskim , na stowarzyszeniach się nie znam ,o co kaman? Ale nie mówię nie . Pozdrawiam 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi